Connect with us

Alba

FOTO: O intersecție intens circulată din Sebeș va fi reamenajată. Semafoare inteligente, în locul unui sens giratoriu

Published

on



O intersecție din municipiul Sebeș urmează să fie reamenajată, printr-o investiție estimată la peste 12,1 milioane de lei. Proiectul vizează, printre altele, înlocuirea giratoriului aflat la intersecția dintre străzile Valea Frumoasei, Dorin Pavel, Aviator Olteanu și B-dul Lucian Blaga cu semafoare inteligente. 

Consilierii locali din Sebeș au aprobat, în ședința din luna octombrie, studiul de fezabilitate pentru obiectivul „Reamenajare intersecție „Turn”, municipiul Sebeș”.

Valoarea totală a…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Când începe Postul Crăciunului 2024. Zilele cu dezlegare la pește. Ce nu ar fi bine să faci timp de 40 de zile

Published

on

Când începe Postul Crăciunului 2024. Se apropie o perioadă importantă pentru credincioși. În luna noiembrie, aceștia se pregătesc pentru postul Nașterii Domnului. Va dura șase săptămâni.

Postul Crăciunului aduce semnificații pentru credincioși. De această perioadă se leagă și o serie de tradiții sau obiceiuri.

Prin postul ce durează 40 de zile, creștinii își purifică sufletele și trupurile. Acesta aduce aminte şi de postul lui Moise de pe Muntele Sinai, când aștepta să primească cuvintele lui…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cât de mulțumiți sunt pacienții tratați la Spitalul Județean din Alba Iulia. Câți au spus că li s-a cerut șpagă

Published

on

8 din 10 pacienți ai Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia s-au declarat mulțumiți sau foarte mulțumiți de serviciile medicale oferite de unitatea sanitară, potrivit raportului asupra datelor culese prin mecanismul de feedback al pacientului – trimestrul III 2024. 

9 din 10 pacienți spun că au primit explicații clare cu privire la diagnostic și tratament. Tot atâția ar recomanda unei persoane apropiate să se trateze la Spitalul din Alba Iulia. 

Conform documentului citat, 1 din 10 pacienți au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO ȘTIREA TA: Parcul Unirii din Alba Iulia, cufundat în beznă. Probleme la rețeaua de iluminat public și în altă zonă din oraș

Published

on

Probleme la rețeaua de iluminat public în Alba Iulia au fost sesizate, luni seara, de mai mulți cititori Alba24. În Parcul Unirii din zona turistică a municipiului era beznă totală.

Nu funcționa iluminatul public în toată zona din fața catedralei, podul de sticlă spre pasajul de pe strada 1 Decembrie.

Câteva zeci de turiști au fost nevoiți să folosească luminile de la telefoanele mobile pentru a se orienta în centrul istoric.

Aceeași situație a fost semnalată și de albaiulieni care au ieșit la o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO VIDEO: Toamna plină de culori vibrante în Parcul Dendrologic „Dr. Ioan Vlad” din Alba Iulia

Published

on

Toamna plină de culori vibrante în Parcul Dendrologic „Dr. Ioan Vlad” din Alba Iulia. Zeci de locuitori ai orașului s-au plimbat în weekend pe aleile acoperite cu frunze ruginii și printre arborii autohtoni sau exotici, sub razele blânde ale soarelui ale unei zile frumoase de octombrie.

Toamna are efecte diferite asupra speciilor de copaci provenite din aproape toată lumea, de unde și culorile spectaculoase.

Aceste imagini surprind bogăția de culori și sugerează refugiul perfect pentru iubitorii de natură…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading