Connect with us

Eveniment

FOTO: O mașină scăpată de sub control a lovit mai mulți copaci, apoi s-a răsturnat pe DN15 în Neamț. Două persoane, rănite

Publicat


Două persoane, soț și soție, au fost rănite într-un accident rutier produs, vineri dimineață, în localitatea Zănești din județul Neamț. Accidentul, produs de un șofer din Harghita, s-ar fi produs pe fondul oboselii la volan.

Potrivit IPJ Neamț, accidentul s-a produsvineri, 15 ianuarie, în jurul orei 05.15, pe DN 15, în localitatea Zănești.

Din primele cercetări a reieșit că un conducător auto de 52 de ani, din județul Harghita, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu mai mulți arbori,  apoi s-a răsturnat.

ccident neamt 2

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto și a unei femei în vârstă de 49 de ani, din județul Harghita, pasager în același autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Citește Romania24.ro pe Google News

[Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Permis auto la 17 ani. Care este condiția pentru a putea conduce autovehicule. Modificări în Codul Rutier, la Parlament

Publicat

Permis auto la 17 ani. Un proiect legislativ ce aduce modificări la Codul Rutier și Codul Penal a primit raport de admitere la comisiile Senatului.

Acesta prevede că un minor de 17 ani care deţine permis de conducere categoriile B şi BE poate conduce un autovehicul. Condiția este să fie asistat de o persoană care are permis din aceeaşi categorie de minimum 10 ani.

„Este imperios necesară adoptarea unor măsuri pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Trei persoane, prinse de jandarmii clujeni cu droguri asupra lor

Publicat

Echipaje de jandarmerie aparținând Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, aflate în misiune de asigurare a ordinii publice pe raza municipiului Cluj-Napoca, au identificat, în weekend, trei persoane de 25, 29, respectiv 39…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

ITM Alba: Amenzi de 8.300 de lei și 11 avertismente date de inspectorii de muncă, după controale la firme din județ

Publicat

itm alba

Inspectorii de muncă din Alba au aplicat, în perioada 25-19 aprilie, trei amenzi în valoare totală de 8.300 de lei și 11 avertismente, după controale la firme din județ.

În domeniul relaţiilor de muncă, ITM Alba a verificat 48 de agenți economici, cu un număr total de 429 de salariați. Au fost descoperite 110 de nereguli și aplicate o amendă de 300 de lei și 5 avertismente.

Principalele deficienţe constatate în controale:

  • nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Prognoza meteo ANM pe regiuni, până în 5 mai. Cum va vremea de Florii și de Paști

Publicat

soare meteo vremea prognoza anm

Prognoza meteo ANM pe regiuni, până în 5 mai. Cum va vremea de Florii și de Paști. Chiar dacă în această săptămână vor fi alternanțe termice semnificative, cu zile în care va fi mai frig decât de obicei, vremea se va schimba odată cu ultimele zile ale lunii aprilie. 

Potrivit meteorologilor, de Florii vremea va fi frumoasă în mare parte din țară și este posibil ca ploile să lipsească. Apoi, în preajma Sărbătorilor de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe