Connect with us

Alba

FOTO Premieră la Câmpeni: Compartiment de Cardiologie, deschis în cadrul Spitalului Orăsenesc

Published

on



La Spitalul din Câmpeni a fost deschis marți, 1 octombrie, Compartimentul de cardiologie. Noul compartiment reprezintă un pas important în îmbunătățirea serviciilor medicale oferite locuitorilor din oraș și din zona Munților Apuseni, a transmis primarul Cristian Dan Pașca. 

„Îi mulțumesc domnului conf. univ. dr. Mihai Ștefănescu, un profesionist de înaltă clasă, pentru că a ales să vină la Câmpeni și să-și pună experiența și cunoștințele în slujba comunității noastre.

Prezența…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Majorare indirectă a pensiilor pentru o categorie de pensionari, de la 1 octombrie. Creșterea poate ajunge la 100 de lei

Published

on

Majorare indirectă a pensiilor pentru o categorie de pensionari, de la 1 octombrie. Este vorba despre vârstnicii cu pensii mai mici de 3.000 de lei, care nu vor mai plăti impozit. 

Până acum, orice pensie mai mare de 2.000 de lei era impozitată.

Pragul până la care pensiile sunt impozitate cu 10% crește începând de la 1 octombrie de la 2.000 la 3.000 de lei.

Astfel, cei care au primit sume mai mari la recalculare nu vor pierde nimic prin depășirea pragului anterior.

Vezi și: Cum se calculează…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cursuri de formare profesională în Spania, Franța și Italia pentru pentru șase cadre didactice din Grădinița Nr. 12 din Alba Iulia

Published

on

Grădinița cu Program Prelungit Step by Step Nr.12 din Alba Iulia a câștigat un proiect de mobilitate Erasmus+.

Proiectul se numește Activități ecologice și STEAM în procesul de învățare al copiilor din grădiniță și este coordonat de directorul instituției, Veronica Suciu.

”Prin implementarea proiectului dorim să susținem dezvoltarea competențelor profesorilor din grădiniță în proiectarea și derularea activităților STEAM, dezvoltarea abilităților creative ale cadrelor didactice din grădiniță…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Sâmbătă, 5 octombrie: „La pas pe Via Transilvanica”, drumeție pe un traseul de 25 de km, pe între Valea Lungă și Blaj

Published

on

Pasionații de drumeție și alergare în natură sunt așteptați sâmbătă, 5 octombrie, pe Via Translivanica, Terra Dacica, pe un segment de drum de aproximativ 25 km, cuprins între Valea Lungă și Valea Vezii – Pădurea Cărbunari (Blaj).

Toți participanții trebuie să ajungă sâmbătă la punctul de start, respectiv în centrul comunei – în zona Căminului Cultural din Valea Lungă, înainte de ora 08:00.

Sosirea este programată la Hodaia lui Make, au transmis  organizatorii, Running & Cycling Club…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Impozitul pentru pensiile mai mici de 3000 de lei a fost eliminat. A intrat în vigoare noul prag de impozitare a pensiilor

Published

on

Impozitul pentru pensiile mai mici de 3000 de lei a fost eliminat. De la 1 octombrie a intrat în vigoare noul prag de impozitare a pensiilor. Mai exact pragul a fost majorat de la 2000 de lei, la 3000 de lei. 

Asta înseamnă că pensiile primite începând cu luna octombrie, care nu ating valoarea de 3.000 lei, vor fi scutite de impozitul pe venit de 10%.

De la 1 octombrie, impozitul va reprezenta 10% din diferenţa ce depăşeşte 3.000 de lei. De exemplu, pentru o pensie de 3.800 de lei, suma impozitată este diferența…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement