Connect with us

Cluj

FOTO. Premierul Ciucă, vizită la compania Bosch de la Jucu: Pentru această regiune este un pol de dezvoltare

Publicat


Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a vizitat Fabrica Bosch din Jucu, județul Cluj, una dintre cele două unități de producție ale companiei Bosch în România, care activează pe plan local din anul 2013.

În discuțiile cu managementul companiei, premierul Ciucă a apreciat continua dezvoltare pe care a cunoscut-o an de an această societate, prin investiții în creșterea capacității de producție și de logistică, în noi tehnologii și echipamente de ultimă oră, precum și prin extinderea portofoliul de produse.

În prezent, fabrica Bosch Cluj are trei hale cu o suprafață de producție de 50.000 de metri pătrați, suprafața totală construită fiind de 140.000 de metri pătrați.

Investiția totală, de la deschiderea fabricii, se ridică la peste 465 milioane de euro, iar începând cu 2013, compania a beneficiat de ajutor de stat de 60 de milioane de euro.

Bosch, pol de dezvoltare

bos 2

”Fabrica de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cluj

Oxygen devine prima agenție integrată de comunicare din România care își neutralizează amprenta de carbon

Publicat

irina manole head of sustainability csr oxygen e1656100662992.jpg

Oxygen, cu birouri în Cluj-Napoca și București, este prima agenție integrată de comunicare din România care își neutralizează amprenta de carbon, asumându-și trecerea într-o nouă etapă, în care componenta de sustenabilitate și mediu devine o prioritate.

Un pas important în această direcție îl constituie și înființarea unui nou departament prin care Oxygen pune la dispoziția companiilor o serie de servicii de consultanță strategică și comunicare pe teme de sustenabilitate.

Angajamentul Oxygen

Această inițiativă face parte din angajamentul Oxygen de a se implica în efortul de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

Consiliul de conducere al Airport Council International Europe întrunit pentru a discuta principalele probleme ale sectorului

Publicat

2 e1656100363616.jpg

David Ciceo, director general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, a participat la ședința Consiliului de conducere al Airport Council International Europe, care s-a desfășurat la 22 iunie, la Roma.

Cu această ocazie au fost analizate principalele probleme cu care se confruntă aeroporturile europene în acest moment:

  • creșterea bruscă a traficului, care a determinat foarte multe întârzieri și anulări ale zborurilor în Europa din cauza lipsei de personal la multe companii aeriene, aeroporturi și companii de handling și care generează efecte negative inclusiv pentru aeroporturile care dispun de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

Rapperul MobTrap, cercetat pentru injurii și violență la adresa polițiștilor. S-a declarat inițial victimă

Publicat

batut e1656048361257.jpg

Cu privire la situația desfășurată la sediul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca și a cercetărilor efectuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare în formă continuată și influențarea declarațiilor, procurorii au dispus cercetarea rapperului MobTrap.

Acesta a susținut că a fost bătut la secția de Poliție Mănăștur fără motiv, chiar de șeful unității.

Urmare a informării Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca asupra situației de fapt, procurorul unității menționate a dispus efectuarea fața de tânărul în cauză a cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Gânduri de drumeție. Frumusețile naturii de lângă Cluj

Publicat

Poate unii clujeni s-au întrebat ce-i cu acel grup de pensionari cu rucsacele în spate, (13 doamne și un domn) pe care, în fiecare duminică, indiferent de anotimp și de vreme, dimineața la ora 9.00 îi zărești în diverse stații de autobuz: Colina, Opera, Piața Mihai Viteazu, Gară, etc.

Este grupul de drumeție autodenumit ACI-DOR, grup constituit din inițiativa doamnei Vlad Rodica, un bun organizator, cu o experiență de peste 20 de ani de parcurs trasee în natură.

mari 1

Profităm ce e drept, în unele ieșiri, și de facilitățile oferite în prezent de transportul public extins, în comunele din primul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe