Connect with us

Eveniment

FOTO: RĂSTURNARE de situație în cazul CARAMBOLULUI de pe DN 1

Publicat


În carambolul de pe DN1, județul Brașov, zona Dârste, pe sensul de mers către București, au fost implicate, de fapt, 17 autovehicule.

bv


Poliția Brașov transmite că fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje, care gestionează situația creată.

În urma impactului au rezutat doar avarii, nefiind rănită vreo persoană.

Potrivit ISU Brașov, în carambol a fost implicat și o ambulanță, fără pacient. Două persoane au fost evacuate din autoturism, fiind rămase blocate. Alte 2 persoane au fost evaluate medical la fața locului.

Traficul este blocat la acest moment pe sensul de mers către București.

Sursă foto: Infotrafic Romania

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

O nouă materie de studiat pentru liceeni. Vor avea o oră în plus pe săptămână la școală, din toamnă

Publicat

Liceenii de clasa a XI-a vor avea o oră în plus pe săptămână, pentru a studia o nouă disciplină. Măsura urmează să se aplice din anul școlar 2023-2024.

Este vorba despre disciplina ”Istoria evreilor. Holocaustul”. Legea privind introducerea acestora în planurile-cadru de liceu a fost promulgată din 2021, iar acum au fost avizate ordinele de modificare a acestora, potrivit edupedu.ro.

Noua materie va fi studiată de toți elevii de clasa a XI-a, cu excepția celor de la învățământul profesional special, care o vor învăța în clasa a XII-a.

Modificările pentru liceeni

  • Filiera teoretică, profilul real, specializarea matematică-informatică: 18 ore de materii pe săptămână plus 1 oră de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Satul autentic românesc imaginat în machetele a peste 5000 de elevi din comunele din Alba. Expoziție la Muzeul Unirii

Publicat

Satul copilăriei, satul românesc autentic, sau chiar cele mai importante atracții turistice ale județului Alba, au ”prins viață” în forma unor machete realizate de elevii județului. 

Este vorba despre concursul județean de machete ”Satul copilăriei mele”, concurs la care au participat peste 5000 de elevi din 62 de comune din Alba. 

Machetele au fost atât de bine realizate încât au devenit parte a unei expoziții în cadrul Muzeului Unirii din Alba Iulia.

Elevii au fost lăsați să lucreze în stilul lor și să realizeze machetele cu materialele dorite de aceștia. Mare parte din cele 200 de machete expuse la muzeul din Alba Iulia sunt complexe, iar elevii au lucrat până în cele mai mici…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Program naţional pentru copiii cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate, inițiat de Raluca Turcan

Publicat

Raluca Turcan (PNL) a anunţat vineri că va lansa un program naţional pentru copiii cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate şi a cerut sprijin din partea clasei politice.

În această situație sunt zeci de mii de copii din România, rămași în grija părinților sau ai unei rude.

„Tot prin programele operaţionale din politica de coeziune va fi finanţat şi programul naţional pe care l-am anunţat la începutul acestei sesiuni parlamentare de sprijinire a copiilor cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate, copii care suferă de deficienţe materiale, copii care sunt afectaţi emoţional şi psihic, copii care au nevoie şi de ajutor şi de infrastructură eficientă, pentru că de foarte…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cuvintele care vor fi interzise în numele firmelor. Dacă nu își schimbă denumirea, vor fi dizolvate. Proiect depus de PNL

Publicat

O serie de cuvinte care se regăsesc în numele unor firme ar putea fi interzise prin lege. Firmele care au aceste cuvinte în denumire vor trebui să își schimbe numele în 120 de zile, altfel vor fi dizolvate. PNL a depus la Parlament un proiect în acest sens. 

Evident, modificările vor aduce cheltuieli pentru firmele în această situație, dar și bătăi de cap cu birocrația și chiar eventuale confuzii în rândul partenerilor.

Inițiatorii legii consideră însă că aceste cuvinte trebuie să rămână apanajul companiilor de stat sau al autorităților. 

Mai mulţi parlamentari de la PNL propun, într-un proiect depus la Parlament, interzicerea înscrierii la Registrul Comerţului a firmelor a căror…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe