Connect with us

Cluj

FOTO. Salvează VIAȚA pisicii Borzi. Are cancer mamar și trebuie OPERATĂ. Află cum poți AJUTA

Publicat



Borzi este o pisică diagnosticată cu cancer mamar luată în grijă de o iubitoare de animale din Cluj-Napoca. Aceasta are nevoie de sprijin financiar pentru ca operația să fie posibilă. Cei care pot contribui sunt rugați să doneze prin BT Pay sau Revolut, la numărul de telefon 0740815421.

„E șansa ei să fie operată, singura șansă la viață”, notează stăpâna pentru Cluj24.

No description available.

Aceasta a făcut mai multe postări pe Facebook unde ține evidența stării de sănătate a pisicii.

„Până își ia frumos Borzi antibioticul pe azi, vă spun că medicul veterinar a hotărât în urma consultației de ieri, că o va opera vineri, chiar săptămâna aceasta, deoarece pare că s-a întremat destul de bine și e timpul să o scăpăm de tumora aceea urâtă.

Costurile vor fi ceva mai mari decât credeam, 700 lei va fi intervenția cu tratamentul antibiotic și antiinflamator post operator inclus.

Între timp am și cheltuit din bani pe ceea ce a fost de necesitate: hepatiale, hrană plicuri Gastro Royal, pad-uri și soluții de igienă locală. Mi s-a acumulat și mie oboseala dar sper să reușesc să îi fiu alături cu tot ce are nevoie”, relatează iubitoarea de animale.

No description available.

Potrivit spuselor sale, Borzi este o pisică foarte înțelegătoare și cooperantă, s-a obișnuit singură să treacă dintr-o cușcă în alta până îi face curat.

„Tare mult mi-aș dori să trăiască. Ea nu știe că are cancer, simte doar că trebuie să lupte”, completează aceasta.

Din rezultatele de la analize, operația presupune riscuri, pisica fiind anemică, însă omul care are în grijă zeci de pisici nu se poate lipsi de un suflet blând ca Borzi.

„Va mai trebui operată încă o dată la celălalt lanț mamar….

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău, deschis după renovarea de peste 7,1 milioane de euro. Va fi un ”templu cultural”

Publicat

Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău a fost redeschis, vineri, în urma unor lucrări de renovare și restaurare care au costat peste 7 milioane de euro, finanțarea fiind asigurată de Uniunea Europeană, Guvernul Ungariei și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. 25 de companii și universitățile clujene și-au prezentat oferta la Bursa locurilor de muncă a AJOFM

Publicat

Zeci de companii și cele mai importante universități clujene și-au prezentat oferta la Bursa Locurilor de Muncă, eveniment organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Cluj vineri, 14 mai, la Cluj…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău, o bijuterie a Transilvaniei, își redeschide porțile în weekend. Renovarea a durat 7 ani

Publicat

Castelul din Gilău se redeschide în acest weekend pentru public, după un proces de renovare meticulos și amplu, care a durat șapte ani.

Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău va fi de acum un centru cultural…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

CFR Cluj caută ÎNLOCUITOR pentru Otele. Pe cine ar vrea „Bursucul”

Publicat

Având în vedere că CFR Cluj și-ar putea vinde omul de gol, pe Philip Otele, în această vară, Dan Petrescu caută variante de înlocuire.

Una dintre acestea ar putea fi Adrian Mazilu, 18 ani, fostul jucător al…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe