Connect with us

Eveniment

FOTO: Săptămână cu multe meciuri pentru juniorii de la CSM Deva. Meciurile vor avea loc pe terenul sintetic de la Stadionul „Cetate”

Publicat


sursa foto: Facebook / CSM Deva

Săptămâna aceasta va fi o zi plină pentru juniorii fotbaliști de la CSM Deva. Aceștia vor începe marți cu antrenamentele după care vor continua cu meciule până duminică, 12 februarie. Publicul care va dori să ia parte la meciurile juniorilor va avea intrare gratuită, iar acestea se vor desfășura pe terenul sintetic de la Stadionul „Cetate”.

Potrivit CSM Deva, și această săptămână va fi una plină de meciuri pentru fotbaliștii Centrului de Copii și Juniori din cadrul CSM deva. Marți, 7 februarie, este o zi dedicată antrenamentelor, iar de miercuri până duminică începe seria meciurilor amicale.

Astfel marți, cu începere de la ora 14.00, la Sala Sporturilor din Deva efectuează antrenamente cei de la grupele U7, iar de la ora 16.00, pe terenul sintetic de la stadionul “Cetate” din reședința de județ se vor pregăti grupele U11, U12, U13 și U16.

Miercuri, 8 februarie, cu începere de la ora 16.30, la Casa Maghiară, au ședință de pregătire cei de la grupele U9, iar antrenamentele de la stadion ale grupelor U10 și U11 vor începe de la ora 16.00.

Tot miercuri, și tot pe terenul sintetic de la stadionul „Cetate” se va desfășura primul meci amical al săptămânii, în care, cu începere de la ora 18.30, echipa U19 de la CSM Deva, care evoluează și în Liga 4 de seniori, va întâlni pe Real Sântandrei, echipă de seniori din Liga 5.

Joi, 9 februarie, grupa U 8 se va antrena la Casa Maghiară, de la ora 17.00, iar grupele U11,U12, U13 și U15 pe „sinteticul” de la stadion. Tot pe același teren se va disputa, în aceeași zi de joi, și un meci amical, care va opune echipele de juniori U16 de la CSM Deva și Zarandul Crișcior.

Vineri, 10 februarie, la ora 7.30, grupele U19 și U16 vor pleca, pentru un cantonament de o săptămână, la Izverna, în județulul Mehedinți, și chiar în ziua începerii stagiului, în locația amintită, echipa U16 va susține un amical cu CSJ Craiova.

În aceeași zi de vineri, grupele de la U9 vor avea antrenament, de la ora 14.00, la Sala Sporturilor, iar de la ora 16.00, pe terenul sintetic de la stadion, vor avea ședințe de pregătire și celelalte grupe mai mari de la CSM Deva, cu excepția celor plecate în cantonament.

Sâmbătă, 11 februarie, de la ora 16.00, vor evolua juniorii din grupa U12 și mai mici, pe terenul sintetic de la stadion. Pentru aceștia se caută un adversar și, dacă nu va fi găsit, se va organiza un „meci în familie”.

Duminică, 12 februarie, de la ora 16.00, tot pe terenul sintetic de la stadion, va fi un joc amical între grupa U15 de la CSM Deva, completată și de jucători mai tineri, cu echipa similară de la Optimum Alba Iulia.

Intrarea publicului la meciurile grupelor de juniori de la CSM Deva, care se vor desfășura, în această săptămână pe terenul sintetic de la stadionul „Cetate”, este liberă.

sursa foto: Facebook / CSM Deva


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

UPDATE. Femeie dispărută la Valea Ierii. A fost găsită în pădure

Publicat

O femeie de 39 de ani din localitatea Plopi, comuna Valea Ierii, a fost dată dispărută de familie.

UPDATE

În urma căutărilor, femeia a fost găsită sâmbătă de polițiști în pădurea din apropierea casei….

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Apa CTTA SA Alba, apel către consumatori: nu utilizați apa potabilă în scopuri agricole

Publicat

Apa CTTA SA face apel la populația județului Alba să reducă la minimum utilizarea apei potabile pentru scopuri agricole și de grădinărit. Reprezentanții operatorului recomandă utilizarea pe cât posibil a apei din alte surse, de exemplu din fântâni.

Furnizorul serviciilor de apă potabilă se adresează și autorităților locale, ca administratori ai spațiilor verzi publice.

”Îi rugăm să ne sprijine în corecta informare a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Femeie dispărută la Valea Ierii. A plecat la o mănăstire, dar nu s-a mai întors acasă

Publicat

O femeie de 39 de ani din localitatea Plopi, comuna Valea Ierii, a fost dată dispărută de familie.

Aceasta a plecat vineri spre o zona împădurită din localitate, pentru a ajunge la o mănăstire, dar nu a mai…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Comunicat Mircea Hava: Reforma pieței energetice aduce reguli clare într-un domeniu în care trebuia pusă ordine de mai multă vreme

Publicat

Piața energiei va fi, de-acum, una care vine cu beneficii clare pentru fiecare consumator și va încuraja orice investiție în acest domeniu.Reforma adoptată de către Parlamentul European era o necesitate pentru fiecare țară membră iar avantajele vizează, desigur, și România și românii, ceea ce e mai mult decât îmbucurător. 

Lucrurile vor fi mult mai clare în ce privește volatilitatea prețurilor. Cu alte cuvinte, românii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe