Connect with us

Eveniment

FOTO: Săptămână cu multe meciuri pentru juniorii de la CSM Deva. Meciurile vor avea loc pe terenul sintetic de la Stadionul „Cetate”

Publicat


sursa foto: Facebook / CSM Deva

Săptămâna aceasta va fi o zi plină pentru juniorii fotbaliști de la CSM Deva. Aceștia vor începe marți cu antrenamentele după care vor continua cu meciule până duminică, 12 februarie. Publicul care va dori să ia parte la meciurile juniorilor va avea intrare gratuită, iar acestea se vor desfășura pe terenul sintetic de la Stadionul „Cetate”.

Potrivit CSM Deva, și această săptămână va fi una plină de meciuri pentru fotbaliștii Centrului de Copii și Juniori din cadrul CSM deva. Marți, 7 februarie, este o zi dedicată antrenamentelor, iar de miercuri până duminică începe seria meciurilor amicale.

Astfel marți, cu începere de la ora 14.00, la Sala Sporturilor din Deva efectuează antrenamente cei de la grupele U7, iar de la ora 16.00, pe terenul sintetic de la stadionul “Cetate” din reședința de județ se vor pregăti grupele U11, U12, U13 și U16.

Miercuri, 8 februarie, cu începere de la ora 16.30, la Casa Maghiară, au ședință de pregătire cei de la grupele U9, iar antrenamentele de la stadion ale grupelor U10 și U11 vor începe de la ora 16.00.

Tot miercuri, și tot pe terenul sintetic de la stadionul „Cetate” se va desfășura primul meci amical al săptămânii, în care, cu începere de la ora 18.30, echipa U19 de la CSM Deva, care evoluează și în Liga 4 de seniori, va întâlni pe Real Sântandrei, echipă de seniori din Liga 5.

Joi, 9 februarie, grupa U 8 se va antrena la Casa Maghiară, de la ora 17.00, iar grupele U11,U12, U13 și U15 pe „sinteticul” de la stadion. Tot pe același teren se va disputa, în aceeași zi de joi, și un meci amical, care va opune echipele de juniori U16 de la CSM Deva și Zarandul Crișcior.

Vineri, 10 februarie, la ora 7.30, grupele U19 și U16 vor pleca, pentru un cantonament de o săptămână, la Izverna, în județulul Mehedinți, și chiar în ziua începerii stagiului, în locația amintită, echipa U16 va susține un amical cu CSJ Craiova.

În aceeași zi de vineri, grupele de la U9 vor avea antrenament, de la ora 14.00, la Sala Sporturilor, iar de la ora 16.00, pe terenul sintetic de la stadion, vor avea ședințe de pregătire și celelalte grupe mai mari de la CSM Deva, cu excepția celor plecate în cantonament.

Sâmbătă, 11 februarie, de la ora 16.00, vor evolua juniorii din grupa U12 și mai mici, pe terenul sintetic de la stadion. Pentru aceștia se caută un adversar și, dacă nu va fi găsit, se va organiza un „meci în familie”.

Duminică, 12 februarie, de la ora 16.00, tot pe terenul sintetic de la stadion, va fi un joc amical între grupa U15 de la CSM Deva, completată și de jucători mai tineri, cu echipa similară de la Optimum Alba Iulia.

Intrarea publicului la meciurile grupelor de juniori de la CSM Deva, care se vor desfășura, în această săptămână pe terenul sintetic de la stadionul „Cetate”, este liberă.

sursa foto: Facebook / CSM Deva


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Trei persoane, prinse de jandarmii clujeni cu droguri asupra lor

Publicat

Echipaje de jandarmerie aparținând Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, aflate în misiune de asigurare a ordinii publice pe raza municipiului Cluj-Napoca, au identificat, în weekend, trei persoane de 25, 29, respectiv 39…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

ITM Alba: Amenzi de 8.300 de lei și 11 avertismente date de inspectorii de muncă, după controale la firme din județ

Publicat

itm alba

Inspectorii de muncă din Alba au aplicat, în perioada 25-19 aprilie, trei amenzi în valoare totală de 8.300 de lei și 11 avertismente, după controale la firme din județ.

În domeniul relaţiilor de muncă, ITM Alba a verificat 48 de agenți economici, cu un număr total de 429 de salariați. Au fost descoperite 110 de nereguli și aplicate o amendă de 300 de lei și 5 avertismente.

Principalele deficienţe constatate în controale:

  • nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Prognoza meteo ANM pe regiuni, până în 5 mai. Cum va vremea de Florii și de Paști

Publicat

soare meteo vremea prognoza anm

Prognoza meteo ANM pe regiuni, până în 5 mai. Cum va vremea de Florii și de Paști. Chiar dacă în această săptămână vor fi alternanțe termice semnificative, cu zile în care va fi mai frig decât de obicei, vremea se va schimba odată cu ultimele zile ale lunii aprilie. 

Potrivit meteorologilor, de Florii vremea va fi frumoasă în mare parte din țară și este posibil ca ploile să lipsească. Apoi, în preajma Sărbătorilor de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

IMPORTANT. Sistare temporară a gazului în 5 localități din județul Cluj. Anunțul Delgaz Grid

Publicat

Pentru a permite companiei Transgaz efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaz, marți, 23 aprilie., începând cu ora…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe