Connect with us

Cluj

FOTO. Schimbare de ștafetă la TNL Cluj. Maria Forna predă funcția de președinte Georgianei Kaczka

Publicat



Tineretul Național Liberal (TNL) Cluj are, de sâmbătă, o nouă conducere, după ce Georgiana Kaczka a fost aleasă în funcția de președinte, aceasta înlocuind-o pe Maria Forna, consilier județean și președinte ATOP.
La Comitetul de Coordonare Judeţean al TNL Cluj a fost ales noul birou de conducere pentru următorii 4 ani.
maria 5

Georgiana Kaczka

Fostul președinte al tinerilor liberali, Maria Forna, a declarat că sâmbătă s-a încheiat mandatul său în calitate de președinte al TNL Cluj și al biroului județean ales în anul 2017.
”Chiar dacă am împlinit vârsta de 35 de ani iar regulamentul prevede ca apartenența la TNL poate fi exercitată până la vârsta de 35 ani, voi rămâne mereu alături de organizația care, în ultimii 16 ani, m-a format și mi-a oferit cele mai frumoase experiențe.
Am pășit în această organizație ca membru simplu și am ocupat, în timp, pozițiile de secretar executiv, vicepreședinte, secretar general adjunct, președinte interimar, co-președinte și președinte ales al TNL Cluj iar la nivel național am ocupat pozițiile de vicepreședinte și președinte executiv.

maria 2

Mă bucur că las în urma mea o echipă condusă de colega mea, Georgiana Kaczka, de tineri extrem de implicați, activi și dornici să reprezinte interesele generației lor în cadrul partidului și în comunitate”, a spus Forna.
Potrivit acesteia, TNL Cluj a fost şi va rămâne una dintre cele mai importante forţe politice ale TNL la nivel naţional.
În prezidiul Comitetului de Coordonare Judeţean al TNL Cluj s-au aflat prefectul Clujului, Irina Munteanu, președintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, prim-videpreședintele PNL Cluj, Mircea Abrudean, șeful Cancelariei premierului…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Cluj-Napoca, al doilea oraș de pe harta Urban Playfield. Evenimentul aduce bucuria jocului în inima orașului

Publicat

Urban Playfield, festivalul sporturilor luate în joacă pentru cei mici și cei mari, continuă la Cluj-Napoca, orașul în care a fost inițiat.

Pentru prima oară, evenimentul va avea loc în centrul orașului, în cea…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

U-BT Cluj câștigă un nou meci în finala Ligii cu CSM CSU Oradea și duce scorul general la 3-1

Publicat

Parcurs fabulos pentru echipa clujeană de baschet U-BT, care a câștigat un nou meci în finala Ligii Naționale.

U-BT a disputat, luni, cel de al patrulea meci al finalei pe terenul rivalilor de la CSM CSU Oradea și a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Podcast Cluj24 Test de sinceritate. Remus Lăpușan: Am un proiect de sprijinire a producătorilor agricoli din Cluj

Publicat

Remus Lăpușan, candidat pentru Consiliul Județean Cluj din partea PSD, vorbește la podcastul Test de sinceritate de pe Cluj24 realizat de jurnalistul Vasile Măgrădean despre proiectele pe care le propune clujenilor în campania…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Au început lucrările la Centrul de persoane vârstnice de pe Calea Baciului. Clădirea veche, „culcată” la pământ

Publicat

S-a dat startul lucrărilor la viitorul Centru pentru persoane vârstnice de pe Calea Baciului numărul 18. A început demolarea clădiri care găzduia fosta Școală Generală nr. 9 din municipiu.

Luni, 20 mai, au…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe