Connect with us

Eveniment

FOTO: Se acționează cu utilaje de deszăpezire pe mai multe drumuri județene. Precizările Consiliului Județean Hunedoara

Publicat


sursa foto: Consiliul Judetean Hunedoara

Pe mai multe artere rutiere din județul Hunedoara, se acționează cu utilaje de deszăpezire cu 𝗽𝗿𝗶𝗼𝗿𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 în zonele aflate în dificultate, au anunțat, duminică la amiază, reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara.

În urma căderilor masive de zăpadă înregistrate în ultimele 48 de ore, utilajele operatorilor care asigură deszăpezirea pe drumurile județene, au acționat și acționează pentru asigurarea unui trafic rutier sigur.

Precizăm că utilajele de deszăpezire sunt prezente pe sectoarele de drumuri județene, conform reglementărilor în vigoare, în funcție de nivelul de intervenție stabilit prin acte normative.

Se acționează cu prioritate în zonele grav afectate, acolo unde viscolul pune în pericol comunitățile locale blocând căile de acces.

Utilajele de deszăpezire nu pot acționa concomitent pe toate drumurile județene de aceea, facem apel la înțelegere: 𝗽𝗿𝗶𝗼𝗿𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗮𝘂 𝘇𝗼𝗻𝗲𝗹𝗲 𝗴𝗿𝗮𝘃 𝗮𝗳𝗲𝗰𝘁𝗮𝘁𝗲 unde accesul autospecialelor de intervenție sau a autovehiculelor de aprovizionare este pus în pericol!

Consiliul Județean Hunedoara coordonează și monitorizează 𝟮𝟰 𝗱𝗲 𝗼𝗿𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝟮𝟰 activitățile de deszăpezire pe drumurile județene.

„Având în vedere evoluția meteo, le recomandăm conducătorilor auto să nu plece la drum cu mașina neechipată de iarnă. Pentru prevenirea blocajelor în trafic este nevoie de cauciucuri potrivite sezonului rece și lanțuri.

Toate problemele apărute în trafic pe DRUMURILE JUDEȚENE pot fi semnalate la Dispeceratul de iarnă, telefon 𝟎𝟕𝟑𝟕 𝟓𝟓𝟑 𝟗𝟕𝟏.

Începând cu data de 02.02.2023, va fi asigurată permanența la sediul Consiliului Județean Hunedoara, la Dispeceratul permanent pentru monitorizarea și coordonarea Programului de intervenție în vederea prevenirii și combaterii înzăpezirii și poleiului pe drumurile aflate în administrarea CJ Hunedoara.

Dispecerii vor asigura serviciul 24 de ore din 24, conform programării pe luna februarie.

Mulțumim pentru înțelegere și vă recomandăm atenție sporită la volan!” mai precizează reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Boc: Traficul, traficul, traficul sunt cele 3 probleme ale clujenilor. Este management de trafic pentru construcția metroului

Publicat

Va fi un trafic infernal la Cluj când se vor deschide șantierele pentru metrou, centura metropolitană și drumurile de legătură.

Discuția a fost redeschisă în spațiul public, deși licitația pentru metrou a fost contestată și va dura până vor începe lucrările propriu zise.

Primarul Emil Boc spune că studiile tehnice pentru aceste proiecte conțin toate soluțiile, inclusiv un plan de managemet al traficului.

Boc: Traficul, traficul, traficul sunt cele 3 probleme ale clujenilor. Este management de trafic pentru construcția metroului

„Sudiile tehnice conțin toate soluțiile atât pentru metrou, cât și pentru centură. Este un plan de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Eveniment

FOTO: Incendiu produs la o pizzerie, în Miercurea Ciuc

Publicat

Un incendiu a izbucnit la o pizzerie aflată în municipiul Miercurea Ciuc.

Potrivit ISU Harghita, incendiul s-a produs la un coș de fum, la o pizzerie din municipiul Miercurea Ciuc, strada Kossuth Lajos.

A ars izolația de pe coșul de fum din inox.

La fața locului a fost asistată medical, de către echipajul SMURD, o persoană, de sex masculin, care prezintă arsuri de gradul II la nivelul degetelor de la o mână, ulterior victima refuzând transportul la spital.

S-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu 2 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. A ars izolația de pe coșul de fum din inox.

Incendiul a fost lichidat.

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Exerciții demonstrative cu câini polițiști la Cluj-Napoca, de Ziua Poliției

Publicat

Cu ocazia Zilei Poliției, vineri, 24 martie, polițiștii au fost prezenți în centrul municipiul Cluj-Napoca, mai exact în Piața Unirii, unde au avut loc exerciții demonstrative, inclusiv cu câinii din dotare. Acolo au fost amenajate standuri expoziționale cu tehnica folosită în activitatea de poliție: laboratorul mobil utilizat de Serviciul Criminalistic, autospecialele folosite de polițiști în misiunile operative, precum și dotarea Serviciului pentru Acțiuni Speciale. 

exercitii 1

exercitii 2


exercitii 4

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Dezbatere USR: Care sunt îngrijorările clujenilor în privința construirii metroului și centurii metropolitane

Publicat

USR Cluj a solicitat, vineri, constituirea unui Consiliu Consultativ care să monitorizeze punerea în practică a marilor proiecte de infrastructură. Decizia vine după o dezbatere pe care USR-iștii clujeni au avut-o cu specialiști și reprezentanți ai societății civile privind construcția metroului și a centurii metropolitane.

Deputatul USR de Cluj, Viorel Băltărețu, a lansat invitația oficială pentru constituirea Consiliului Consultativ, din care să facă parte reprezentanții tuturor partidelor, dar și reprezentanți ai societății civile.

„Vrem să forțăm o transparentizare a problemelor care pot să apară în derularea proiectelor și, nu în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe