Connect with us

Cluj

FOTO Șoferii, la CAFEA sau ceai cu polițiștii rutieri clujeni. Oboseala la volan, una dintre cauzele ACCIDENTELOR pe șosele

Publicat



O parte din șoferii care au tranzitat județul Cluj au fost opriți în trafic de polițiști. Nu au luat nicio amendă, ci au fost invitați la un ceai sau o cafea și au stat de vorbă cu polițiștii despre efectele oboseșii atunci când conduci pe distanțe lungi.

Polițiștii Serviciului Rutier au organizat joi o acțiune în scopul prevenirii evenimentelor rutiere și avertizării participanților la trafic asupra pericolului pe care îl reprezintă instalarea oboselii la volan, în multe situații reprezentând cauza unor accidente rutiere cu consecințe extrem de grave.

foto acțiune preventivă 1

Astfel, conducătorii autovehiculelor care au tranzitat judeţul Cluj au fost opriţi de poliţiştii Serviciului Rutier pentru o scurtă pauză de cafea sau ceai.

foto acțiune preventivă 6

Șoferii au discutat cu polițiștii și despre riscurile acumulării oboselii la volan şi necesitatea ca şoferii care parcurg distanțe mari să oprească pentru odihnă, simptomele de oboseală fiind asociate cu scăderea timpului de reacție și vigilență.

foto acțiune preventivă 4

De asemenea, recomandările transmise au vizat pregătirea și deplasarea vehiculelor în condiții de iarnă, manifestarea predenței la volan, precum și importanța respectării vitezei legale, adaptată condițiilor de drum.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

 

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Mesajul mitropolitului Clujului pentru Florin Piersic: Să-i dea Dumnezeu sănătate, să se facă bine

Publicat

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuț, a transmis, sâmbătă, un mesaj pentru actorul Florin Piersic, care este internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

”Să-i dea Dumnezeu sănătate să se facă bine,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Dinamo București scoate un egal pe Cluj Arena în fața lui ”U” Cluj, scor 3-3

Publicat

Dinamo București smulge, sâmbătă seara, un egal pe Cluj Arena în fața ”U” Cluj, scor 3-3, după un meci plin de răsturnări de situație din play-out-ul Superligii de fotbal.

Clujenii au deschis scorul în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns pe Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj. E împărțită la biserci pentru Înviere

Publicat

Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns, sâmbătă seara, pe Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj, avionul cu care a fost adusă fiind întâmpinat pe pistă de mitropolitul Clujului, IPS Andrei, și mai mulți preoți. Lumina este…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Probleme cu alimentarea cu apă înaintea zilei de Paști în mai multe localități din Cluj. Sistemul e suprasolicitat

Publicat

Compania de Apă Someș anunță, sâmbătă seara, că din cauza suprasolicitarii sistemului de alimentare cu apă, furnizarea apei potabile se realizeaza cu dificultate mai multe localități din mediul rural din județul…
Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe