Connect with us

Alba

FOTO: Soția unui politician ucrainean a încercat să treacă în Ungaria mai multe valize cu o sumă enormă în dolari și euro

Publicat



Soția unui politician ucrainean a scos din Ucraina aproximativ 28 de milioane de dolari și 1,3 milioane de euro, bani gheață. Bancnotele erau puse în mai multe valize.

Potrivit site-ului 24tv.ua, citat de digi24.ro, Serghei Lușcenko, fost jurnalist și politician, publică pe contul său de Telegram o fotografie cu valizele cu bani și susține că ar fi vorba despre Anastasia Kotvițkaia, soția fostului deputat Igor Kotvițki.

Omul de afaceri este considerat mâna dreaptă a lui Arsen Avakov, un politician bogat și influent, bănuit de corupție, care a fost ani de zile ministru de interne, sub diverse adminstrații, până în vara anului trecut, când și-ar fi dat demisia la cererea președintelui Zelenski.

Femeia a trecut frontiera în Ungaria cu o mașină înmatriculată în Ungaria și condusă de un cetățean ungar. Vameșii ucraineni au lăsat vehiculul să treacă, dar grănicerii din Ungaria l-au controlat.

Au găsit banii și au pus-o să declare întreaga sumă pe care o avea. Procurorii de la Kiev au deschis o anchetă.

În presa ucraineană circulă de mai mult timp informații că sume mari de bani sunt scoase clandestin din țară, cu ajutorul unor grăniceri corupți, care primesc mită.

Zilele trecute, și…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Terminalul care leagă localitatea Decea la trei mări din Europa, inaugurat. Investiție de 21 de milioane de euro în Alba

Publicat

O investiție de 21 de milioane de euro, în localitatea Decea din Alba a fost inaugurată vineri, 17 mai 2024. Este vorba despre un terminal intermodal, care va lega localitatea din Alba, la trei mări din Europa. 

La inaugurarea investiției a fost prezent Rashid Abdulla, CEO DP World EU. De asemenea au fost prezent și Cosmin Cârstea, directorul DP World în România.

Terminalul de la Decea...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Utilaje de zeci de milioane de euro, expuse la Ciugud. CoBuild, festivalul companiilor din domeniul construcțiilor

Publicat

Cel mai mare festival din România dedicat utilajelor și tehnologiilor în construcții se defășoară la Ciugud. Întins pe 10 hectare, CoBuild este mai mult decât un târg de utilaje. 

Am fost să vedem cum arată a doua ediție a evenimentului de la Ciugud și mai ales să ascultăm...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

INCENDIU la Arieșeni: Acoperișul unei case a luat foc

Publicat

Un incendiu a izbucnit în localitatea Arieșeni, județul Alba, vineri 17 mai. Pompierii din Câmpeni au fost solicitați să intervină, în jurul orei 16.30.

La fața locului intervin pompierii din Câmpeni pentru stingerea focului. La fața locului pompierii intervin cu trei autospeciale.

Misiunea este în dinamică. Știre în curs de actualizare.

 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Elevii unei clase a Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia își expun lucrările la Muzeul Național al Unirii

Publicat

Elevii unei clase a Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia își expun lucrările la Muzeul Național al Unirii. 

 

Vernisajul va avea loc sâmbătă, 18 mai 2024, orele 12, la etajul II al Muzeului Național al Unirii Alba Iulia.

”Vor fi expuse lucrări din domeniu picturii și arhitecturii realizate anul acesta de elevii clasei a XI-a B din cadrul Liceului de Arte „Regina Maria” Alba Iulia sub coordonarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe