Connect with us

Eveniment

FOTO: Spitalul Orășenesc „Dr. Traian Herța” Jibou, dotat cu noi echipamente medicale performante

Publicat



sursa foto: Facebook / Consiliul Judeţean Sălaj

Spitalul Orășenesc „Dr. Traian Herța” Jibou a fost dotat cu noi echipamente medicale performante, în urma unei finanțări acordate de Consiliul Județean Sălaj.

Potrivit Consiliului Județean Sălaj, Spitalul Orășenesc „Dr. Traian Herța” Jibou a fost dotat cu noi echipamente medicale performante, de ultimă generație, ca urmare a unei finanțări în valoare de 125.000 lei, acordate anul trecut de către Consiliul Județean Sălaj.

A fost achiziționată aparatură necesară bunei funcționări a secțiilor Medicină Internă și Balneofizioterapie, precum și a Camerei de Gardă.

Din lista de achiziții putem enumera monitorul de funcții vitale, seringă automată/injectomat, electrocardiograf, unitate laserterapie, aparat ultrasunete, aparat electroterapie.

În cadrul aceluiași proiect, Consiliul Județean Sălaj a sprijinit financiar și spitalele din Șimleu Silvaniei și Cehu Silvaniei.

sursa foto: Facebook / Consiliul Judeţean Sălaj


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

CFR Cluj revine în Europa. Primul MECI în Conference League e cu Neman Grodno (Belarus)

Publicat

CFR Cluj revine în Europa. Primul meci în turul 2 preliminar al Conference League e cu Neman Grodno din Belarus, joi, de la 20.30, în Gruia.

„EUROPA, NE-AM ÎNTORS!

CFRiști, ne revedem în Gruia pentru meciul din…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO: Noua sală de sport a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia a fost recepționată. Cum arată clădirea și cât a costat

Publicat

Noua sală de educație fizică școlară a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia a fost recepționată, a transmis miercuri primarul Gabriel Pleșa. Investiția se ridică la peste 2,2 milioane de lei. 

Acesta este un proiect la care țin foarte mult, dat fiind...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Atenție șoferi: Pod peste râul Mureș, pe DJ 107Z lângă Aiud, închis circulației. Prezintă pericol pentru șoferi și pietoni

Publicat

Podul peste râul Mureș, aflat la ieșire din Gâmbaș, Consilierii județeni din Alba au aprobat, în ședința din iulie, închiderea circulației rutiere și pietonale pe podul de la km 7+800, în localitatea Gâmbaș, municipiul Aiud, pe drumul județean DJ107Z.

Anterior, erau instituite restricții de circulație pentru autovehicule cu masa mai mare de 5 tone și de viteză la maxim... Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

De ce nu ar avea niciun sens ca sloturile să fie „aranjate”: explicația unui angajat al cazinourilor (P)

Publicat

Unul dintre cele mai întâlnite mituri legate de jocurile de noroc este legat de manipularea sloturilor. Unii jucători, în special cei care au avut ghinion, își atribuie eșecurile faptului că sloturile ar fi manipulate. Este o…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate