Connect with us

Alba

FOTO: Sportivi de la Colegiul Militar din Alba Iulia, premiați la Trofeul „Ella Kovacs” desfășurat la Luduș

Published

on



Mai mulți sportivi, elevi ai Colegiului Militar din Alba Iulia, au obținut rezultate foarte bune la Concursul interjudețean pentru copii, cadeți și juniori – Trofeul „Ella Kovacs”. 

Competiția, ajunsă la cea de-a XVII-a ediție, a reunit în weekend la Luduș atleți foarte buni din județele Mureș, Alba, Bistrița, Cluj, Sibiu și Maramureș.

La finalul cursei, elevii colegiului militar albaiulian pregătiți de prof. Geanina Ilie au obținut următoarele rezultate:

Categoria cadeți U18 feminin – 3000 m


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Alba Iulia: Amnistie fiscală pentru penalitățile acumulate de datornicii la bugetul local. Proiect de hotărâre în pregătire

Published

on

Primăria Alba Iulia pregătește un proiect de hotărâre de amnistie a penalităților rezultate din datoriile la bugetul local, au transmis pentru Alba24, surse din cadrul instituției. 

Potrivit OUG publicate miercuri, pentru datoriile la bugetele locale, amnistia se aplică opțional de către unitățile administrativ-teritoriale.

Potrivit surselor Alba24, la nivelul administrației locale s-a luat decizia aplicării acestei măsuri.

În ceea ce privește datoriile la bugetele locale, amnistia se aplică opțional…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Vremea de weekend în Alba, 27-29 septembrie. Vine ciclonul: de la temperaturi de 30 de grade, la frig și ploi. Prognoza în județ

Published

on

Vremea de weekend în Alba, 27-29 septembrie. Urmează două zile frumoase, însorite și neobișnuit de calde pentru această perioadă. Vineri și sâmbătă, maximele vor urca până la 30-31 de grade Celsius.

Apoi temperaturile scad brusc și vor fi ploi. Se va ajunge la 15-17 grade și sunt anunțate averse în majoritatea zonelor din județ.

La munte, maximele vor varia între 22 și 9 grade.

Vezi și Două fenomene meteo extreme se suprapun în weekend. Furtuna Ashley și viitura de pe Dunăre creează condiții de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Candidații care ar putea intra în turul 2 la alegerile prezidențiale. Sondaj CURS la nivel național

Published

on

Candidații care ar putea intra în turul 2 la alegerile prezidențiale. Un sondaj de opinie CURS, realizat la nivel național în perioada 10 – 23 septembrie 2024, indică faptul că mai mulți candidați au șanse să intre în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Potrivit calendarului alegerilor prezidențiale din acest an, primul tur va avea loc pe 24 noiembrie, duminică. Primii doi clasați vor participa în al doilea tur al alegerilor prezidențiale, programat pe 8 decembrie.

Potrivit sondajului CURS, la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

ACCIDENT de ATV în comuna Râmeț. O persoană rănită grav. A fost solicitat elicopterul SMURD

Published

on

Un accident grav s-a produs joi după-amiaza, în satul Valea Inzelului din comuna Râmeț. Din primele informații, în evenimentul rutier a fost implicat un ATV, iar o persoană a fost rănit grav. La fața locului a fost solicitat un elicopter SMURD.

Potrivit ISU Alba, echipajul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Aiud intervine la un accident pentru acordarea primului ajutor medical în comuna Râmeț, satul Valea Inzelului.

Din informațiile primite de la apelant ar fi vorba despre un ATV implicat, posibil o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement