Connect with us

Alba

FOTO ȘTIREA TA: Mormane de gunoi, abandonate în zonele nelocuite de la marginea municipiului Alba Iulia

Published

on



FOTO ȘTIREA TA: Zonele nelocuite de la marginea municipiului Alba Iulia devin locuri de aruncat gunoiul din construcții pentru unii cetățeni. 

Resturi din construcții, bucăți de plastic, moloz, lemn putred, geamuri și multe alte deșeuri sunt duse și abandonate departe de ochii autorităților, în zone în care există drum pentru transport, dar nu există case.

Imaginile au fost surprinse în zona Pâclișa, aproape de marginea pădurii, dar imaginile nu sunt singulare.

La fel se întâmplă și la…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

DNA Alba Iulia: comisar de poliție din Hunedoara, anchetat pentru fraude cu fonduri europene. Prejudiciu de sute de mii de euro

Published

on

DNA Alba Iulia a dispus urmărirea penală a unui comisar de poliție din județul Hunedoara, bănuit de fraude cu fonduri europene prin plăți APIA. Procurorii au mari reținut și afaceri incompatibile cu funcția, dar și omiterea declarării unor automobile de lux.

În dosar sunt menționate fapte ce ar fi fost comise în perioada 2019-2024, de către comisar de poliție George Alexandru Zeriu.

Potrivit DNA Alba Iulia, ”procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Direcției Naționale Anticorupție…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VREMEA până în 14 octombrie. Temperaturi în creștere, perioade cu ploi. Prognoza meteo pe două săptămâni în regiuni din țară

Published

on

Vremea până în 14 octombrie. Temperaturile vor fi în creștere în următoarea perioadă, în majoritatea regiunilor. Se va ajunge din nou la maxime de peste 20 de grade. Sunt anunțate și perioade cu ploi, după 4 octombrie.

Cel mai cald va fi în perioada 8-10 octombrie, atunci cân maximele vor ajunge la 22-24 grade Celsius.

Vezi și Vremea în Alba, săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie: Când se opresc ploile. Prognoza meteo pe zile și localități din județ

Administrația Națională de Meteorologie (ANM)…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: L-ați văzut? Un bărbat din comuna Șpring a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Familia și poliția îl caută

Published

on

Un bărbat din comuna Șpring a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors. Familia și poliția îl caută. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Potrivit IPJ Alba, luni, 30 septembrie, în jurul orei 15.00, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată de către o femeie din comuna Șpring, județul Alba, cu privire la faptul că, la data de 28 septembrie 2024, soțul ei, Adam Gheorghe, în vârstă de 58 de ani, a plecat de la domiciliu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Pensionarii își vor putea ridica biletele de tratament de la primării. O nouă lege îi scutește de deplasarea la casele de pensii

Published

on

Pensionarii vor putea să ridice biletele de tratament de la primăriile unde au domiciliul domiciliu. Un proiect de lege elimină deplasarea acestora până la casele de pensii județene.

O lege inițiată de PSD care aduce schimbări importante pentru pensionarii din România a fost aprobată de Senat. Aceasta le va permite primăriilor să devină intermediari între casele teritoriale de pensii și pensionari, facilitând astfel gestionarea cererilor și distribuția biletelor de tratament sau odihnă.

Practic, în loc…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement