Connect with us

Alba

FOTO ȘTIREA TA: Platformă de gunoi, pe spațiul verde cu loc de joacă. Reclamația unor locuitori din centrul orașului Alba Iulia

Published

on



Locația aleasă de autoritățile locale din Alba Iulia pentru amplasarea unei platforme pentru pubele de deșeuri, în centrul orașului, a generat nemulțumiri în rândul locatarilor unui bloc din zonă. În primul rând, oamenii reclamă că este afectat spațiul verde. Și apoi atrag atenția că, în locația respectivă, ei au amenajat și un loc de joacă pentru copii.

Situația a fost semnalată la blocul ANL din centrul orașului, în Piața Consiliului Europei.

”Cât de smart se acționează în Alba Iulia și…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Ceremonie la Aiud. Campionul de karate Sandor Ioo și pictorul Marcel Munteanu, cetățeni de onoare ai municipiului

Published

on

Campionul de karate Sandor Ioo și pictorul Marcel Munteanu sunt cetățeni de onoare ai municipiului Aiud. Ceremonia de decernare a titlurilor a fost organizată vineri, 18 octombrie, de către administrația locală.

Ioó Sándor a fost desemnat cetățean de onoare prin HCL nr. 198 din 22 august 2024, pentru rezultatele excepționale obținute în competițiile sportive naționale și internaționale.

Cel mai recent, în 9 octombrie, acesta a câștigat medalia de aur la Campionatul European de Karate & Kobudo din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Elevii de liceu pot participa la o nouă olimpiadă națională. Care sunt condițiile. Înscrierile încep din 30 octombrie

Published

on

Elevii de liceu pot participa la o nouă olimpiadă națională. Înscrierile încep din 30 octombrie. Inițiativa a fost anunțată de Institutul Național de Statistică, iar concursul este organizat împreună cu Ministerul Educației.

Este vorba despre proiectul de tip grant Competiția Europeană de Statistică în România 2024-2025. România participă în premieră la acest concurs internațional.

Competiția este organizată de către Comisia Europeană (Eurostat), în anul școlar 2024-2025.

Competiția…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Comunicat de presă, europarlamentar Mircea Hava: ”Zi decisivă pentru Moldova”

Published

on

Zi decisivă pentru Republica Moldova. Alegerile și referendumul se pot încheia doar în două feluri: “cizma” rusească ori parcursul European! Cetățenii din Basarabia sunt chemați la urne, duminică, 20 octombrie 2024, pentru a-și alege președintele următorilor patru ani, la cel de-al cincilea scrutin de la declararea independenței țării.

Foarte important, în paralel cu alegerile prezidențiale, va avea loc și un referendum la care cetățenii trebuie să răspundă la întrebarea: „Susțineți…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Jumătate din viață petrecută în slujba comunității. Povestea formidabilă a lui Oliviu Gaspar, amintită de Rotary Alba Iulia

Published

on

Oliviu Gaspar a fost primul președinte al Rotary Club Alba Iulia, în perioada 1995-1997. Organizația reamintește povestea formidabilă a sa, în condițiile în care jumătate din viață și-a petrecut-o în slujba comunității.

A fost cel mai instrumental în înființarea acestei instituții, în urmă cu treizeci de ani.

”Așa cum afirmă el însuși, acum la 60 de ani, jumătate din viața sa a fost petrecută în slujba comunității, servind idealurile Rotary de a promova standarde morale, leadership prin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading