Connect with us

Eveniment

FOTO: Tencuială căzută de pe un bloc de pe strada Fabricii

Publicat


Bucăți de tencuială s-au desprins de pe un balcon și au căzut pe stradă și pe trotuar. Pompierii sibieni au intervenit și au rezolvat situația

Joi, 8 aprilie, în jurul orei 12:00, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au intervenit cu autospeciala de salvare și intervenție la înălțime în municipiul Sibiu, str. Fabricii colț cu strada Bâlea unde mai multe bucăți din tencuiala unui balcon s-au desprins și au căzut pe trotuar și stradă. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

”Salvatorii, ajunși la fața locului au balizat zona și au intervenit pentru curățarea tencuielii care punea în pericol cetățenii și autoturismele care treceau prin zonă.”, spune purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.tencuiala balea 1tencuiala balea 2

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Anunț IMPORTANT pentru pensionari. Daniel Baciu: Am SEMNAT contractul

Publicat

Daniel Baciu, șeful Casei Naționale de Pensii Publice susține că luni a semnat contractul pentru realizarea softului necesar recalculării pensiilor, astfel încât începe oficial procesul de recalculare a celor 4,8 milioane de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Un bărbat din Aiud a fost reținut de Poliție, după ce a avut discuții cu fosta iubită. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un bărbat din Aiud a fost reținut de Poliție, după ce a avut discuții cu fosta iubită. Acesta avea interdicție să se apropie de femeie, pe baza unui ordin de protecție.

Potrivit IPJ Alba, luni, 25 martie, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 39 de ani, din Aiud.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Schimbare la serviciul 112: Apelanții vor putea fi localizați la câțiva metri. Vor fi utilizate tehnologii noi, bazate pe 4G și 5G

Publicat

Schimbare la serviciul 112: Apelanții vor putea fi localizați la câțiva metri. Vor fi utilizate tehnologii noi, bazate pe 4G și 5G.

ANCOM supune consultării publice un proiect de revizuire a deciziei privind realizarea comunicaţiilor către Sistemul naţional unic pentru apeluri de urgență (SNUAU).

Proiectul va facilita implementarea comunicațiilor de urgență prin tehnologiile 4G și 5G.

Folosind rețelele IP, în contextul noilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

UPDATE. Mirosul pestilențial de gunoi revine la Cluj-Napoca. Garda de Mediu Cluj caută sursa

Publicat

Mirosul pestilențial de gunoi a revenit, marți, la Cluj-Napoca, spre stupefacția clujenilor, care nu înțeleg de unde provine.

Mai mulți cititori Cluj24 ne-am semnalat că mirosul pestilențial a fost simțit, în special, în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe