Connect with us

Eveniment

FOTO – TIR în șanț pe coborâre dinspre Boița către Tălmaciu – Un sens este blocat

Publicat



Traficul pe DN7, la intrarea în Tălmaciu, se desfășoară cu greutate, alternativ, după ce un Tir a derapat și sa- pus de-a latul drumului.

Șoferul, în vârstă de 45 de ani, din Teleorman, în timp ce conducea Tir-ul spre Sibiu, a pierdut controlul directiei de deplasare, a derapat si a iesit partial de pe carosabil, pe partea dreapta a sensului de mers.

accident talmaciu 3accident talmaciu 1

Semiremorca blocheaza banda destinata directiei Valcea – Sibiu, traficul desfasurandu-se alternativ, dirijat de politistii rutieri.

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 504 posturi la Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Cugir, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 14 mai. Sunt vacante 504 posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba Iulia – 0258 831 137

Angajator – post vacant –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Alocații, indemnizații și măsuri de protecție socială: Câți bani a plătit AJPIS Alba în primul trimestru din acest an

Publicat

Alocații, indemnizații și măsuri de protecție socială: Câți bani a plătit AJPIS Alba în primul trimestru din acest an.

În primul trimestru al acestui an, alocaţia de întreţinere pentru copiii aflaţi în plasament familial s-a acordat pentru 765 de beneficiari, a transmis Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS) Alba.

Aceștia au încasat o sumă de peste trei milioane de lei.

Potrivit directorului AJPIS Alba, Flaviu Cozuc, de la 1 martie a.c., cuantumul alocației de plasament s-a majorat, conform ISR, de la 1.082 de lei la 1.194 de lei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Capace de canal la același nivel cu asfaltul, montate în premieră la Sibiu. Soluția la o problemă deranjantă pentru șoferi. FOTO

Publicat

Capace de canal la același nivel cu asfaltul, montate în premieră la Sibiu. Autoritățile locale au găsit soluția la o problemă deranjantă pentru șoferi: diferența de nivel dintre asfalt și canalele amplasate pe carosabil. 

„Este o tehnologie nouă, nu existau cunoștințe pentru așa ceva. La noi au venit doi colegi din Germania care au lucrat cu astfel de tehnologii și ne-au făcut instructaj.

O astfel de soluție am folosit, pentru prima dată, pe o stradă din Mediaș, în luna octombrie a anului trecut, precum și la accesul în autobaza noastră, pentru a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

MApN a dat startul unei noi campanii de recrutare. Câte locuri sunt disponibile în Cluj?

Publicat

Ministerul Apărării Naționale continuă campania de recrutare pentru soldați gradați profesioniști. Peste 3.800 de posturi sunt încă vacante.

Ministerul Apărării Naționale continuă activitățile de recrutare…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe