Connect with us

Cluj

FOTO. Tobogane gonflabile și piscine cu bile. Distracție pentru COPII la HopaHopa Cluj-Napoca. Suprafața e de 1300 mp

Publicat



Showtime Productions & Proexpo România vă invită să dați startul maratonului de distracție la HopaHopa, cea mai mare experiență 100% gonflabilă din Cluj Napoca!

Începând cu 8 aprilie 2022 clujenii au la dispoziție o suprafață de aproximativ 1300 mp, care se transformă în Universul gonflabil HopaHopa, destinat copiilor, grupurilor de tineri, familiilor dar și adulților.

14 experiențe, printre care tobogane, piscine cu bile, locuri de joacă tematice sau jucării gonflabile, îi așteaptă pe vizitatori, în fiecare weekend în intervalul 10:00 – 20:00.

hopahopa ar xs 8940

”Această nouă atracție cuprinde zone special dedicate copiilor dar și experiențe pentru tineri și adulți, devenind locul ideal pentru sărbătorirea zilei de naștere, un teambuilding sau pur și simplu pentru petrecerea timpul liber alături de familie.

Muzica, luminile dar și efectele speciale completează atmosfera antrenantă și distractivă de la HopaHopa, oferind tuturor vizitatorilor experiența unei vizite de neuitat.

Pentru cei care au nevoie de un moment de relaxare, organizatorii au amenajat o zonă de lounge în care vizitatorii pot servi o băutură răcoritoare și socializa.

Energie, voie bună și multă mișcare – acestea sunt propunerile HopaHopa pentru un weekend „sărit din tipare”!”, anunță organizatorii.

Showtime Productions și ProExpo România sunt deja la al treilea proiect de anvergură din Cluj-Napoca, având în portofoliu și expozițiile Space in the City și Living Dinosaurs.

Mai multe informații www.hopahopa.ro.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

hopahopa ar xs 8979

hopahopa ar xs 9025

hopahopa ar xs 8892

 

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

„U” Cluj l-a ÎMPRUMUTAT pe mijlocașul Matei Moraru la FCU Craiova 1948

Publicat

„U” Cluj l-a împrumutat pe mijlocașul Matei Moraru la FCU Craiova 1948. Acesta a jucat în doar trei partide sub comanda lui Sabău în acest sezon.

„FC Universitatea Cluj și formația FC U Craiova 1948 au ajuns…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Parlamentarii AUR, Andrei Dîrlău și Alin Coleșa, avertizează asupra riscului imigranților din țări islamice în România

Publicat

Doi parlamentari AUR, senatorul Andrei Dîrlău, și deputatul Alin Coleșa, avertizează asupra riscului venirii în România a imigranților din țări islamice. 

Prezenți în podcastul ”Test de sinceritate”,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Avertismentul romilor din Cluj la începutul anului școlar: S-a adoptat legea privind interzicerea segregării copiilor în școli

Publicat

Președintele organizației de tineret a Partidei Romilor Pro Europa Cluj, Dragoș Roșianu, avertizează la începerea noului an școlar că Parlamentul României a adoptat legea care interzice explicit segregarea copiilor în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Peste 200 de elevi de la Liceul ”Dumitru Tăuțan” din Florești învață în containere. Director: Sunt prea mulți copii

Publicat

Prima zi de școală. Copii și părinți, cu flori în mână, urcă dealul spre Liceul Teoretic „Dumitru Tăuțan” din Florești. Străzile sunt pur și simplu blocate de mașini. Mai bine mergi un pic pe jos.

E ora…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate