Connect with us

Eveniment

FOTO: Un autoturism de teren a ajuns într-o râpă, în județul Hunedoara. Șoferul a fost transportat la spital

Publicat


Un bărbat a fost rănit, sâmbătă la amiază, după ce a ajuns cu autoturismul într-o râpă, într-o localitate din județul Hunedoara.

Potrivit ISU Hunedoara, două echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Lupeni s-au deplasat cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere, în localitatea Uricani, zona Valea de Brazi, unde a fost semnalat un accident.

Din cauza drumului inaccesibil pentru autospeciale, salvatorii au fost nevoiți să parcurgă aproape 2 kilometri pe jos, pentru a ajunge la locul solicitării, unde au constatat faptul că un autoturism de teren, în care se afla doar conducătorul auto, a ajuns într-o râpă foarte adâncă.

În urma evenimentului, bărbatul în vârstă de 35 de ani, a suferit multiple traumatisme.

Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat cu un alt autoturism de teren până la ambulanța SMURD și ulterior la UPU Petroșani, în vederea efectuării investigațiilor de specialitate.

Pe tot parcursul transportului, victima a fost asistată de către echipajul de paramedici.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Şeful IPJ Cluj, Mihai Rus, are zilele numărate în funcţie. Motivul AMR-ului

Publicat

Şeful IPJ Cluj, chestorul de poliţie Mihai Rus, mai are exact o lună din perioada pentru care a fost împuternicit să conducă destinele poliţiei clujene.

El a fost împuternicit în funcţia de şef al IPJ Cluj…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO Proiectul de amenajare a zonei Lacului Chereteu din Blaj: cum va arăta cinematograful, debarcaderul sau pavilionul subacvatic

Publicat

Zona Lacului Chereteu din municipiul Blaj urmează să fie amenajată printr-o investiție estimată la peste 24 de milioane de lei. Proiectul unic în județul Alba prevede, printre altele, construirea unui complex multifuncțional care va include un cinematograf de vară în aer liber, cu o capacitate de 300 de locuri.

De asemenea, se va construi un pavilion subacvatic multifuncțional, un spațiu de alimentație publică, un debarcader, un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Grădinile Gheorgheni – TÂRG al fermierilor locali, la Cluj-Napoca. ZACUSCA, vedeta evenimentului

Publicat

Următorul târg al fermierilor în cadrul proiectului Grădinile Gheorghieni, care va avea loc în 30 septembrie și 1 octombrie la Cluj-Napoca, în curtea de la adresa B-dul. 21 Decembrie 1989 nr. 78 oferă din nou ocazia…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Câtă apă se află în barajele de acumulare din România, în pragul iernii. Guvernul face calculele pentru producția din sezonul rece

Publicat

Guvernul a aprobat măsurile privind nivelul de siguranţă şi securitate în funcţionare a Sistemului Electroenergetic Naţional, precum şi măsurile în legătură cu realizarea stocurilor de siguranţă. 

Concret, a fost estimat volumul de apă din lacurile de acumulare mari ale României, pentru perioada 1 noiembrie 2023 -31 martie 2024.

Potrivit unui document consultat de Alba24, Guvernul a evaluat cantitatea de apă din baraje și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe