Connect with us

Alba

FOTO: Un copil de 6 ani din Blaj a rămas cu piciorul prins în calorifer. Au intervenit pompierii pentru a-l elibera

Publicat


Un copil de 6 ani a rămas cu piciorul prins în caloriferul din casă și a fost nevoie de intervenția pompierilor. S-a întâmplat luni, 28 decembrie, la Blaj, potrivit reprezentanților ISU Alba.

”Garda de Intervenție Blaj a intervenit pentru degajarea membrului inferior al unui copil de 6 ani, rămas blocat într-un calorifer.

Piciorul copilului a fost deblocat folosindu-se dispozitive pentru descarcerare; acesta nu a suferit leziuni” au transmis pompierii.

La fața locului au fost trimise și o mașină de intervenție și o ambulanță.

Sursă și foto: ISU Alba

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Performanță pentru o elevă din Alba: dublă calificare la olimpiadă. Va reprezenta județul la etapa națională de Chimie și Germană

Publicat

Performanță realizată de o elevă din Alba. A obținut dublă calificare la etape naționale de olimpiadă. Va reprezenta județul la faza națională a olimpiadelor de Chimie, respectiv Germană modernă.

Este vorba despre Iadira Nicola Nandrea, elevă originară din Alba Iulia, la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, în clasa a X-a.

Rezultatele deosebite le-a reușit atât prin pregătirea individuală, cât și prin sprijinul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Alocația de stat pentru copii. Modificări de stabilire și plată a banilor, aprobate de Senat. Ce se schimbă

Publicat

Senat

Alocația de stat pentru copii. Modificări de legislație au fost aprobate luni de Senat. Acestea se referă la dreptul la alocație și plata acesteia.

Potrivit actului normativ, dreptul la alocaţia de stat pentru copii se stabileşte începând cu data naşterii copilului. Plata drepturilor se face proporţional începând cu luna următoare depunerii cererii.

Proiectul, iniţiat de PSD, a fost adoptat tacit de Senat, în 25…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Școlile vor putea monitoriza audio-video elevii și profesorii, fără acordul acestora. Modificări anunțate de ministrul Educației

Publicat

Școlile vor putea monitoriza audio-video elevii și profesorii, fără acordul acestora. Ministrul Educației, Ligia Deca, a anunțat luni modificări în legislație, legate de prevenirea cazurilor de violență în școli.

Pe lângă măsurile de prevenire, este importantă aflarea adevărului, atunci când astfel de situații de violență se întâmplă, consideră ministrul.

Ligia Deca a prezentat modificări propuse prin proiect de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Staționarea cu motorul pornit în orașe, la un pas să fie interzisă. Ce amenzi vor risca șoferii. Legea, adoptată tacit de Senat

Publicat

Staționarea cu motorul pornit în orașe, la un pas să fie interzisă. Staționarea mașinilor cu motorul pornit ar putea în curând interzisă în orașe și municipii. O inițiativă legislativă în acest sens a fost adoptată recent în mod tacit de Senat.

Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, inițiată de senatorul neafiliat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe