Connect with us

Eveniment

FOTO: Un nou concert simfonic la Sala Thalia din Sibiu. Ce invitați importanți sunt așteptați să urce pe scenă

Publicat


sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Sibiu

În data de 9 februarie 2023, la Sala Thalia din municipiul Sibiu va avea loc un nou concert simfonic, la care sunt așteptați să ia parte invitați importanți.

Potrivit Primăriei Municipiului Sibiu, invitați importanți pe scena de la Sala Thalia, joi, 9 februarie, la ora 19.00.

Un nou concert simfonic în cadrul stagiunii 2022/2023 „EChO”, va aduce în fața publicului pe maestrul Alessandro Crudele, unul dintre cei mai apreciați dirijori ai momentului care a fost invitat frecvent la pupitrul unor orchestre prestigioase din Europa, la Londra, Berlin, Monte Carlo, Porto, Sofia, Praga, Belgrad ori București, dar și pe continentul asiatic, în Japonia, China, Hong Kong sau Malaezia.

Sub bagheta lui Alessandro Crudele și alături de orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, vor mai concerta trei instrumentiști români foarte valoroși: Alexandru Avramovici – clarinet, Cristian Buciumaș – fagot și Ștefan Danifeld – corn.

În programul concertului se regăsesc: Bernhard Henrik Crusell – Simfonia concertantă pentru clarinet, corn, fagot și orchestră și Piotr Ilici Ceaikovski – Simfonia nr. 4 în Fa major, op. 36.

Biletele au fost puse în vânzare la casa de bilete a Filarmonicii și online pe www.iabilet.ro, www.filarmonicasibiu.ro și Filarmonica Sibiu App, elevii, studenții și pensionarii beneficiind de reducere.

sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Muzeul Farmaciei din Cluj-Napoca se redeschide în Casa Hintz. Spațiul a fost complet restaurat. Colecția „s-a îmbogățit”

Publicat

Veste bună pentru clujeni și turiști. Colecția de Istorie a Farmaciei din cadrul Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei va putea fi vizitată, din nou, din vara acestui an.

Muzeul Farmaciei, închis de mai mulți ani, se va redeschide pentru public la mijlocul lunii iunie. Astfel, una dintre cele mai iubite colecții din cadrul Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei, Colecția de Istorie a Framaciei, va putea fi vizitată într-un spațiu complet restaurat și redat circuitului turistic al Clujului așa cum merita să fie de multă vreme, drept una dintre bijuterile sale istorice și arhitecturale, anunță reprezentanții instituției de cultură.

muzeul farmaciei lucrari (7)


Citește mai departe

Cluj

Eleva care s-a aruncat de la etajul 3 al Colegiului ”George Coșbuc”, în program de recuperare la un centru din Băile Felix

Publicat

Eleva de 14 ani care s-a aruncat de la etajul 3 al Colegiului Național ”George Coșbuc” din Cluj-Napoca a fost operată la Clinica de Neurochirurgie, după care s-a întors pentru câteva zile la Spitalul de Copii. Reprezentanții unității spun că fata va urma un program de recuperare de mai multe luni la un centru de specialitate.

”A fost operată la Neurochirurgie după care s-a întors la noi pentru câteva zile, până va pleca la un centru specializat de recuperare la Băile Felix unde va urma un program de câteva luni.

A început recuperarea la noi, kinetoterapie și alte proceduri, dar va continua la acel centru. Starea sa merge spre bine, dar…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Peste 15.500 de tone de nămol rezultat din tratarea apei uzate la Cluj, valorificate în agricultură

Publicat

Compania de Apă „Someș” S.A. a finalizat procedura de achiziție publică ce are ca obiect colectarea, transportul și aplicarea pe terenuri agricole a cca. 15.500 de tone de nămol rezultat, în cursul unui an, în urma tratării apei uzate menajere în cadrul Stației de epurare Cluj-Napoca, scrie Consiliul Județean Cluj într-un comunicat.

„Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Specialiștii Companiei de Apă analizează acum cele două oferte depuse, urmând ca, în perioada următoare, să încredințeze contractul de servicii. În paralel, continuăm modernizarea, pe fonduri europene, a stațiilor de epurare din Cluj-Napoca și Gherla, în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Peste 80 de persoane au donat sânge la Cluj în prima zi a campaniei „Donăm împreună, UBBEAR dă startul”

Publicat

Clujenii s-au prezentat în număr mare în prima zi a campaniei „Donăm împreună, UBBEAR dă startul”. Campania este inițată de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și este una necesară având în vedere nevoia constantă de sânge.

Luni, peste 80 de persoane au donat sânge. Donatorii au fost întâmpinați la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj de studenții voluntari ai UBB care le-au oferit informații despre procesul de donare.

Peste 80 de persoane au donat sânge la Cluj în prima zi a campaniei „Donăm împreună, UBBEAR dă startul!”

Campania are loc în perioada 27 – 31 martie 2023, în intervalul orar 7.30 – 13.00, la…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe