Connect with us

Alba

FOTO: Un nou pas în proiectul de reabilitare și revitalizare a Parcului Arini din Sebeș. Cum va arăta zona

Publicat


Un nou pas a fost făcut recent în proiectul de amenajare a Parcului Arini din municipiul Sebeș. Zona urmează să fie transformată într-un parc modern, cu alei, piste de biciclete, puncte de belvedere, cascade, locuri de joacă și zone pentru activități sportive și de petrecere a timpului liber.

Primăria Sebeș a lansat miercuri, 29 iunie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru servicii de verificare tehnică a proiectării pentru obiectivul „Reabilitare și revitalizare Parc Arini”. 

Valoarea totală este estimată la 59.500 de lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini, pentru ca proiectul să poată fi implementat cu succes este necesară realizarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Șofer din comuna Bucium, prins de polițiști băut la volan, pe un drum din județul Hunedoara. S-a ales cu dosar penal

Publicat

etilotest

Un șofer în vârstă de 31 de ani din comuna Bucium a fost prins de polițiștii din Hunedoara în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

Potrivit IPJ Hunedoara, la data de 19 aprilie 2024, în jurul orei 17:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Baia de Criș au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Bucium, județul Alba, care se deplasa pe DN…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Ateliere de încondeiat ouă, la Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia

Publicat

În perioada 22 – 27 aprilie și 29 aprilie – 2 mai, la Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia au loc ateliere de încondeiat ouă de Paște.

Atelierele sunt destinate persoanelor cu vârsta de peste 7 ani și se vor desfășura din oră în oră, în intervalul 10:00 – 15:00.

„Copiii fac un desen pe ouăle golite. Urmează o serie de linii trase cu condeiul apoi o serie de vopsiri, cu culori sintentice. Normal se vopsea cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Numărul cererilor pentru vize de flotant a crescut cu peste 110%, comparativ cu alegerile de acum patru ani. Date MAI

Publicat

Numărul cererilor pentru vize de flotant a crescut cu peste 110%, comparativ cu alegerile de acum patru ani. Anunțul a fost făcut de ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu.

„În ţară procentul este cu 112% mai mare decât la alegerile precedente. Sunt judeţe care au cifre record. Vreau să subliniez că, potrivit legii, organele de poliţie efectuează verificări atunci când sunt sesizate”, a spus Predoiu.

Declarația a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Europa se încălzește de două ori mai repede decât restul planetei. Raport OMM: în 2023 a fost un record de zile cu căldură extremă

Publicat

Europa se încălzește de două ori mai repede decât restul planetei. Europa a cunoscut în 2023 un număr record de zile în care căldura resimţită a fost „extremă” pentru organismul uman, din cauza temperaturilor de peste 35 sau chiar 40 de grade Celsius, ale căror efecte asupra oamenilor au fost accentuate de umiditate, absenţa vântului sau de betonul încins, în zonele urbane, relatează luni AFP, Reuters şi dpa, citând un raport al…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe