Connect with us

Eveniment

FOTO-VIDEO: Bărbat din Odorheiu Secuiesc prins în flagrant în timp ce încerca sa vândă droguri. Peste 200 de comprimate de ecstasy, descoperite de polițiști

Publicat


Un bărbat din Odorheiu Secuiesc a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă droguri de mare risc. Asupra bărbatului, polițiștii harghiteni au descopeerit peste 100 de comprimate de Ecsatsy.

Potrivit IPJ Harghita, joi, 16 februarie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Harghita, din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu-Mureș, împreună cu procurorul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Harghita, au depistat în flagrant delict, în Municipiul Odorheiu Secuiesc, un bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate, în timp ce încerca să comercializeze droguri de mare risc.

Bîrbatul avea asupra lui 110 comprimate ecstasy, pe care se pregătea să le vândă către două persoane.

În urma controlului a două autoturisme ce aparțin aceluiași bărbat și a percheziției domiciliare efectuate la domiciliul acestuia, au fost identificate și ridicate alte 1.157 de comprimate ecstasy (droguri de mare risc, care conțin MDMA).

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Harghita, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T.–Biroul Teritorial Harghita, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținerea de droguri de mare risc.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita-Serviciul pentru Acțiuni Speciale.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Zeci de șoferi testați pentru alcool sau droguri la volan, în Alba, în ultimele 24 de ore. Câți au rămas fără permis

Publicat

Zeci de șoferi au fost testați pentru alcool sau droguri la volan, în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au continuat acțiunile în sistem integrat.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate în 17 aprilie, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 364 de persoane. Au fost verificate 236 de autovehicule.

Au fost constatate 122 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Kelemen Hunor la Cluj: Sunt convins că listele UDMR pentru alegerile din 9 iunie sau fost semnate și de români

Publicat

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, se declară convins că listele UDMR pentru alegerile din 9 iunie au fost semnate și de cetățeni români și crede că Uniunea va avea rezultate bune la scrutinul pentru europarlamentare și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Bărbat lovit de o mașină pe o stradă din Răchita: Cum s-a produs accidentul rutier. Ce spun polițiștii

Publicat

Un bărbat din Sebeș a fost lovit de o mașină, pe o stradă din Răchita. Victima, un bărbat de 50 de ani mergea pe partea carosabilă când a fost lovit de o mașină, condusă de un șofer în vârstă de 35 de ani. 

Accidentul s-a petrecut miercuri, 17 aprilie 2024, în jurul orei 21.00. Cazul a fost comunicat de IPJ Alba, o zi mai târziu, în buletinul de presă.

Potriivt IPJ Alba, bărbatul de 50 de ani, din municipiul Sebeș, în timp…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Târgul OFERTELOR educaționale: 42 de licee și colegii, întrunite la Cluj Arena

Publicat

Un târg de prezentare și promovare a liceelor și colegiilor, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, a avut loc miercuri, 17 aprilie la Cluj Arena, începând cu ora 10:00.

În cadrul evenimentului,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe