Connect with us

Eveniment

FOTO-VIDEO: Casă distrusă de flăcări într-o localitate din Sibiu

Publicat



Un incendiu a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duninică, la o gospodărie din localitatea sibiană Cârțișoara. Flăcările au pornit cu degajări mari de fum, la acoperișul unei anexe unde erau depozutate lemne.

Potrivit ISU Sibiu, incendiul a izbucnit sâmbătă noaptea, în jurul orei 22:00.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere, două autospeciale de primă intervenție, o autoscară, o cisternă cu apă și un echipaj SMURD.

Forțele operative sosite la fața locului au constat că incendiul se manifesta la acoperișul anexei folosită pentru depozitarea lemnelor și la o altă cameră folosită pentru centrala termică.

Incendiul se manifesta cu degajări mari de fum.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului care a fost cauzat de un scurtcircuit electric produs la un cablu defect în camera centralei termice.

În urma incendiului au fost afectată anexa, acoperișul fiind decopertat pe o suprafață de aproximativ 60 mp pentru identificarea posibilelor alte focare de incendiu.

Din cauza degajărilor mariner fum, a fost afectat și parterul imobilului și precum și o cameră, care au fost ulterior aerisite.

”Din fericire nu au fost înregistrate victime”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, sg. maj. Andreea Ștefan.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO-VIDEO: A fost adusă Lumina Sfântă de la Ierusalim, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Programul slujbelor de Paște 2024

Publicat

Paște 2024. Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, sâmbătă seara. Aceasta a fost adusă de o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia.

În Sâmbăta Mare (4 mai), o delegație a Arhiepiscopiei Alba Iuliei a fost prezentă pe Aeroportul Internațional din Sibiu, de unde a adus Sfânta Lumină de la Ierusalim.

Lumina Sfânta a fost adusă de la Ierusalim, sâmbătă seara, pe Aeroportul Otopeni, de părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul Așezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte. A fost oferită…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Probleme cu alimentarea cu apă înaintea zilei de Paști în mai multe localități din Cluj. Sistemul e suprasolicitat

Publicat

Compania de Apă Someș anunță, sâmbătă seara, că din cauza suprasolicitarii sistemului de alimentare cu apă, furnizarea apei potabile se realizeaza cu dificultate mai multe localități din mediul rural din județul…
Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel: sărbătoarea Paștelui ne amintește de valoarea tradițiilor noastre (P)

Publicat

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, transmite mesaj de Paște 2024 pentru locuitorii județului: ”sărbătoarea Paștelui ne amintește de valoarea și puterea tradițiilor noastre”

”De două mii de ani, Iisus Hristos se jertfește pentru noi, pentru iertarea păcatelor. Să ne plecăm capetele și să ne deschidem inimile cu bucurie pentru a primi cum se cuvine Darul Lui!

Sărbătoarea Paștelui este un moment de reînnoire spirituală, de reafirmare a credinței noastre creștine și apropierea de Dumnezeu prin rugăciune.

Aici, în acest loc sacru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Șase incidente de securitate la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii. Drone ridicate ilegal pentru spionaj

Publicat

În ultimii doi ani au fost identificate 16 incidente de securitate în apropierea bazelor aeriene din România, legate de suspiciuni privind drone sau sisteme aeriene fără pilot, informează Statul Major al Forţelor Aeriene la…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe