Connect with us

Eveniment

FOTO-VIDEO Centrul Infotrafic: strat de zăpadă pe mai multe șosele din România. Porturile de la Constanța, închise din cauza vântului

Publicat



Autoritățile anunță că luni dimineața este strat de zăpadă pe numeroase șosele din România. Totuși, nu sunt sectoare de drum blocate de zăpadă. Porturile de la Marea Neagră sunt închise din cauza vântului.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Luni dimineața ninge în județele Bacău, Buzău și Covasna.

De asemenea, carosabilul este acoperit cu strat subțire de zăpadă, în județele Alba, Bacău, Bihor, Brăila, Caraș-Severin, Covasna (DN 11 Oituz), Gorj (DN 67C Novaci-Rânca), Harghita, Iași, Prahova (DN 1A-km.155 – limita cu jud. Brașov), Sibiu și Teleorman, unde se acționează pentru deszăpezire, fără restricții de trafic.


Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A1 Sibiu-Deva, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 București-Brașov, se circulă în condițiile unui carosabil parțial umed, cu vizibilitatea bună, temperaturi negative și valori reduse de trafic.

Din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile Constanța Nord și Constanța Sud-Agigea, dar și în bara Sulina.

(sursa: Mediafax)

Citește Romania24.ro pe Google News

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Iepurașul de Paște. Semnificația, originile și tradiția simbolului de sărbători. De ce se spune că ascunde cadourile

Publicat

Iepurașul de Paște este unul dintre simbolurile acestei sărbători de primăvară, dincolo de semnificațiile religioase ale acesteia. Tradiţia îndrăgitului Iepuraş de Paşte îşi are originile în legendele păgâne. Acesta le va aduce cadouri copiilor care au fost cuminți.

Iepurele reprezintă la păgâni simbolul lui Eostre, zeiţa primăverii. Aceasta era adesea asociată cu ouăle şi iepurele. Se spune că zeiţa a găsit o pasăre rănită în timpul iernii, iar singura soluţie pentru a o salva a fost să o transforme în iepure. Deşi nu mai era pasăre, iepurele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

4 din 5 români își vor petrece Paștele acasă, în familie. 75% vor să participe la slujba de Înviere

Publicat

Peste 79% dintre români intenţionează să îşi petreacă Sărbătorile Pascale în familie. Proporția celor care îşi doresc să călătorească de Paște este scăzută: doar 16%.

Peste 79% dintre români…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Preot clujean: Sărbătoarea Învierii Mântuitorului nostru Isus Hristos este sărbătoarea sărbătorilor

Publicat

Preotul Cornel Felecan, parohul Bisericii “Pogorârea Sfântul Duh” Cluj-Napoca, arată în Sâmbăta Mare că sărbătoarea Învierii Mântuitorului nostru Isus Hristos este ”sărbătoarea sărbătorilor, este bucuria bucuriei…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Paște 2024. Ce poți face cu resturile de mâncare de la masa de sărbători. Idei de rețete interesante

Publicat

Paște 2024. Ce poți face cu resturile de mâncare de la masa de sărbători. Se poate întâmpla ca după mesele de sărbători să rămână feluri de mâncare neconsumate. Pentru a diversifica meniul în perioada următoare, aceste alimente pot fi refolosite și pot fi transformate în noi preparate culinare.

Dacă v-au rămas bucăți de friptură sau drob, cozonac, ouă roșii sau legume după masa de Paște, acestea pot fi utilizate pentru a găti alte feluri de mâncare. Important este să fie bine păstrate în zilele de sărbători.

URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe