Connect with us

Eveniment

FOTO, VIDEO. Descinderi în București, Prahova, Dâmbovița, Ilfov și Hunedoara. Achiziţii fictive de peste 10 milioane de lei

Publicat


Poliţiştii fac joi dimineaţă 15 percheziţii în București și în județele Prahova, Dâmbovița, Ilfov și Hunedoara, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul produselor accizabile, conform IGPR.

Polițiștii din Prahova pun în executare 15 mandate de percheziție domiciliară, la sediile sociale ale unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane, în municipiul București și în județele Prahova, Dâmbovița, Ilfov și Hunedoara, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul produselor accizabile.

Vor fi puse în aplicare și 9 mandate de aducere.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018 – 2022, persoanele bănuite ar fi…

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Gata cu conductele de apă SPARTE. Rețeaua de alimentare, ÎNLOCUITĂ pe 100 de străzi și tronsoane din Cluj-Napoca

Publicat

apa compania somes.jpg

Investiție majoră la Cluj-Napoca. Rețeaua de apă și canalizare va fi înlocuită pe aproape 100 de străzi și tronsoane de străzi, iar Consiliul Județean promite că, datorită noilor tehnologii care vor fi folosite, disconfortul va fi minim pentru clujeni și nu se va perturba nici traficul auto.

Consiliul Județean Cluj a semnat marți contractul de lucrări de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare din Cluj-Napoca. Investiția, parte a parte a mega-proiectului european finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare – POIM 2014-2020 și derulat de Compania de Apă „Someș” S.A, se…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Alba

Cresc pensiile de la 1 ianuarie 2023. Guvernul a stabilit ce ajutoare financiare vor primi pensionarii cu venituri sub 3000 de lei

Publicat

Ministerul Finanțelor a pus în dezbatere o ordonanță de urgență privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Printre altele, documentul prevede creșterea punctului de pensie și stabilește cuantumul ajutoarelor acordate pensionarilor cu venituri mai mici de 3000 de lei.

Valoarea punctului de pensie se majorează de la 1.586 la 1.785 lei.

Se propune acordarea unui ajutor financiar pensionarilor sistemului public de pensii, pensionarilor din sistemul pensiilor militare de stat şi beneficiarilor de drepturi prevăzute de legi cu caracter special plătite de casele teritoriale de pensii/casele de pensii sectoriale ale căror…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

O nouă rundă de abonamente puse în vânzare pentru UNTOLD. Nu este necesară înregistrarea pe site. Care e cel mai mic preț

Publicat

untold2 1.jpg

Fanii festivalului care nu și-au asigurat încă intrarea în tărâmul magic UNTOLD o pot face începând de astăzi, fără să se înregistreze pe site-ul festivalului, anunță organizatorii.

Începe cea de-a treia rundă de vânzare a abonamentelor pentru festivalul UNTOLD de la Cluj. Acestea se pot achiziționa de pe untold.com.

O nouă rundă de abonamente puse în vânzare pentru UNTOLD. Ce prețuri sunt

Potrivit organizatorilor festivalului de la Cluj, prețurile pornesc de la 139 de euro plus taxe și sunt disponibile abonamente General Access, Risk-Free și VIP.

Organizatorii au anunțat săptămâna…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Eveniment

Centru Oncologic modern la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău. Proiect al Consiliului Judeţean

Publicat

sursa foto: captură video Facebook / Consiliul Judeţean Sălaj

Consilierii judeţeni din Sălaj au aprobat marţi, în unanimitate, indicatorii tehnico-economici rezultaţi din Studiul de fezabilitate pentru proiectul de construire a unui centru oncologic în Zalău, cu o valoare totală estimată la circa 200 de milioane de lei.

Potrivit precizărilor făcute în cadrul şedinţei de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Sălaj, Dinu-Iancu Sălăjanu, administraţia judeţeană speră să finanţeze acest proiect cu ajutorul fondurilor europene.

„Am demarat procedurile pentru înfiinţarea acestui centru oncologic având în vedere numărul crescut de cazuri de bolnavi de cancer. Ştim foarte bine că aproape toţi bolnavii de cancer, pentru tratament şi pentru diagnostic plecau la Cluj.

Avem secţia de oncologie, cu medici specialişti în acest domeniu, permiţându-ne astfel să luăm hotărârea să înfiinţăm şi noi, în Sălaj, un centru oncologic, pentru că numărul bolnavilor de cancer creşte. (…)

Deocamdată s-a făcut studiul de fezabilitate.

Sperăm ca prin ghidurile pe care le vor emite cei de la Ministerul Fondurilor Europene să găsim finanţarea necesară pentru a înfiinţa un astfel de centru oncologic în judeţul Sălaj, un centru modern care să permită pacienţilor de aici şi din întreaga regiune să fie trataţi aşa cum o merită şi cum ne dorim cu toţii”, a precizat Dinu-Iancu Sălăjanu.

Centru Oncologic modern la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău. Aproximativ 6.800 de pacienţi oncologici, în evidența spitalului

Cu o suprafaţă totală de 1.260 metri pătraţi, trei aripi şi şase niveluri, imobilul ar urma să fie ridicat în paralel cu unul din corpurile Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

Unitatea va include spaţii pentru oncologie medicală, specialităţi conexe zonei de oncologie, chimioterapie şi radioterapie, dotate cu tehnologie modernă şi aparatura de ultimă generaţie.

În evidenţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău se află aproximativ 6.800 de pacienţi oncologici, cu 400 mai mulţi decât în 2021.

În Ambulatoriul de specialitate sunt asigurate, anual, peste 12.000 de consultaţii. Agerpres

sursa foto: captură video Facebook / Consiliul Judeţean Sălaj

Citește mai departe