Connect with us

Eveniment

FOTO-VIDEO: Intervenție dificilă în Hunedoara. Un șofer, salvat în ultimul moment după ce a rămas blocat în mașină, oprită la marginea unei prăpăstii

Publicat


Un autoturism este la un pas să cadă într-o prăpastie, în zona Căpfrioara – Mintia din municipiul Deva. Pompierii din cadrul ISU Hunedoara au intervenit de urgență, șoferul mașinii rămânând blocat în autoturismul oprit pe marginea prăpastiei.

Potrivit ISU Hunedoara, pompieri ai Detașamentului Deva din cadrul ISU Hunedoara au intervenitcu puțin timp în urmă, pentru a împiedica iminenta alunecare în prăpastie a unui autoturism.

În mașină se afla o persoană, conducătorul auto, care s-a oprit din deplasare pe porțiunea de drum Căprioara – Mintia din municipiul Deva.

Printr-un apel la numărul unic 112, conducătorul auto a anunțat că se află în imposibilitatea de a ieși din autoturismul personal, oprit pe marginea drumului, pentru că fiecare mișcare ar putea afecta echilibrul precar în care se afla mașina și s-ar prăbuși în prăpastia de la marginea șoselei.

Pompierii au acționat prompt și cu profesionalism pentru salvarea șoferului care se afla în pericol.

Acesta a fost extras din autoturism, iar salvatorii s-au asigurat că se află în afara oricărui pericol.

În cea de-a doua etapă a intervenției, cu ajutorul unei autospeciale pentru descarcerare, pompierii au repus mașina pe partea carosabilă.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Trei persoane, prinse de jandarmii clujeni cu droguri asupra lor

Publicat

Echipaje de jandarmerie aparținând Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, aflate în misiune de asigurare a ordinii publice pe raza municipiului Cluj-Napoca, au identificat, în weekend, trei persoane de 25, 29, respectiv 39…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

ITM Alba: Amenzi de 8.300 de lei și 11 avertismente date de inspectorii de muncă, după controale la firme din județ

Publicat

itm alba

Inspectorii de muncă din Alba au aplicat, în perioada 25-19 aprilie, trei amenzi în valoare totală de 8.300 de lei și 11 avertismente, după controale la firme din județ.

În domeniul relaţiilor de muncă, ITM Alba a verificat 48 de agenți economici, cu un număr total de 429 de salariați. Au fost descoperite 110 de nereguli și aplicate o amendă de 300 de lei și 5 avertismente.

Principalele deficienţe constatate în controale:

  • nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Prognoza meteo ANM pe regiuni, până în 5 mai. Cum va vremea de Florii și de Paști

Publicat

soare meteo vremea prognoza anm

Prognoza meteo ANM pe regiuni, până în 5 mai. Cum va vremea de Florii și de Paști. Chiar dacă în această săptămână vor fi alternanțe termice semnificative, cu zile în care va fi mai frig decât de obicei, vremea se va schimba odată cu ultimele zile ale lunii aprilie. 

Potrivit meteorologilor, de Florii vremea va fi frumoasă în mare parte din țară și este posibil ca ploile să lipsească. Apoi, în preajma Sărbătorilor de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

IMPORTANT. Sistare temporară a gazului în 5 localități din județul Cluj. Anunțul Delgaz Grid

Publicat

Pentru a permite companiei Transgaz efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaz, marți, 23 aprilie., începând cu ora…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe