Connect with us

Cluj

FOTO/ VIDEO: La un pas de tragedie: O autobasculantă încărcată cu zeci de tone de nisip s-a răsturnat peste balconul unui apartament din Florești – Cluj

Publicat


Un incident care se putea transforma într-o tragedie s-a produs, joi dimineață, în Florești, județul Cluj. O autospecială încărcată cu zeci de tone de nisip s-a răsturnat peste balconul unui apartment  situat la parterul unui bloc.  Nicio persoană nu a fost rănită.

Potrivit ISU Cluj, pompierii au fost alertați joi dimineață, în jurul orei 10.20, că o autobasculantă încărcată cu nisip s-a rpsturnat peste balconul unui apartament situat la parterul unui bloc de locuințe, de pe strada Teilor din localitatea Florești.

Prin centrul Operațional al unității s-a solicitat dislocarea la fața locului a echipelor furnizorilor de utilități, gaz și electricitate, precum și a inspectorilor de stat în construcții pentru evaluarea siguranței construcției, având în vedere că pe balconul afectat se vedeau mai multe crăpături proeminente.

Pompierii sosiți la fața locului au constatat faptul că doar o parte din cele cca 30 de tone de nisip din bena camionului s-au răsturnat peste balconul de la parter, fără a surprinde sau vătăma nici o persoană, iar persoanele care se aflau acasă, din apartamentul peste a cărui balcon se răsturnase autobasculanta, și din cel superior, s-au auto-evacuat și nu necesitau consult medical.

Conform sursei citate, preventiv au fost oprite furnizarea de energie electrică și gaz pentru prevenirea incendiilor în cazul unor posibile avarii la instalațiile imobilului respectiv.

Inspectorii de stat în construcții au evaluat situația la fața locului și au concluzionat faptul că structura de rezistență a imobilului nu a fost afectată, fisurile vizibile fiind înregistrate la lucrări de zidărie amenajate ulterior finalizării construcției blocului de locuințe, de către proprietarul apartamentului de la parter.

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Universitatea Craiova – CFR Cluj, 0-1. Clujenii obțin victoria în deplasare și păstrează șanse să obțină locul doi în Superligă

Publicat

Universitatea Craiova și CFR Cluj s-au întâlnit joi, pe Stadionul Ion Oblemenco în etapa a 6-a din play-off-ul Superligii României.

Clujenii s-au impus pe terenenul universității și păstrează șanse pentru…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Viitorul universităților tehnice se discută la Cluj-Napoca. Evenimentul este moderat de profesorul Mircea Miclea

Publicat

Vineri, 26 aprilie, are loc la Cluj-Napoca evenimentul „Viitorul universităților tehnice”, inițiat și moderat de Mircea Miclea.

Scopul evenimentului este de a propune  scenarii de construcție a unui viitor mai…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Proiectul USR care SCURTEAZĂ durata proceselor în instanță a devenit LEGE

Publicat

Proiectul USR care scurtează durata proceselor în instanță a devenit lege. El a fost adoptat joi în Camera Deputaților.

„Legea USR care prevede repartizarea digitalizată a experților judiciari și ar putea să…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

U-BT Cluj, de neînvins. A câștigat primul meci din semifinale, împotriva FC Argeș, cu 91-71

Publicat

U-BT Cluj-Napoca a început cu dreptul campania de calificare în finala Ligii Naționale de baschet masculin.

Baschetbaliștii clujeni au învins, joi, pe teren propriu acasă, echipa FC Argeș Pitești, în primul meci…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe