Connect with us

Eveniment

FOTO, VIDEO: Nereguli la IKEA. ANPC propune închiderea unor zone alimentare din București

Publicat



Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor al Municipiului București a sancționat IKEA pentru neregulile descoperite în zonele alimentare de la ambele magazine pe care compania le deține în Capitală.

Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor al Municipiului București (CPCMB) a verificat joi zonele alimentare ale ambelor magazine pe care operatorului economic SC IKEA ROMANIA SA le deține în Capitală.

ikea

În urma controlului, au fost constatate numeroase deficiențe. Este vorba despre utilizarea unor vitrine frigorifice care aveau zone cu rugină, mucegai, cu acumulări de apă, insecte moarte, resturi alimentare și praf la zona ventilatoarelor.

ikea2

De asemenea, strat de praf și grăsime se afla și pe sitele ventilatoarelor din camerele frigorifice de depozitare a fructelor și legumelor, a preparatelor reci din unitatea proprie și a cărnii refrigerate.

ikea3

Comisarii au mai constatat că existau probleme cu informarea consumatorilor și nu erau respectate temeraturile de expunere.

Ca atare, comisarii CPCMB au sancționat contravențional operatorul economic, cu amendă în valoare de 20.000 lei. În plus, ei au dispus oprirea temporară a prestării serviciilor pentru vitrinele asistate la care au fost constatate deficiențele menționate, până la remedierea neregulilor (IKEA Băneasa) și oprirea temporară a prestării serviciilor și a comercializării de produse în zonele de servire restaurant și cafenea (IKEA Pallady).

De asemenea, s-a propus oprirea temporară a unității pe o durată de cel mult 6 luni (IKEA Pallady). MEDIAFAX

Un carambol în care au fost implicate cinci autoturisme s-a produs, joi, în localitatea Boița din județul Sibiu.

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Comunicat: Drepturile editorilor de publicații de presă din România vor fi reprezentate de Asociația AGDE

Publicat

Presa din România s-a unit pentru a controla utilizarea propriului conţinut online şi pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a acestuia.

Această organizaţie gestionează drepturile conexe drepturilor de autor ce aparţin editorilor publicaţiilor de presă și reprezintă editorii români în fața marilor platforme online.

Scopul organismului de gestiune colectivă este apărarea...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Parc cu teren de sport și loc de joacă pe 6000 mp, într-un cartier din Alba Iulia. Cât este investiția aprobată în Consiliul Local

Publicat

Într-un cartier din Alba Iulia va fi amenajat parc cu teren de sport și loc de joacă, pe un teren cu suprafață de 6000 mp. Consilierii locali au aprobat luni datele investiției.

Valoarea totală a obiectivului de investiții este de 3.301.801,39 lei din care construcţii-montaj 2.818.022,36 lei (inclusiv TVA). Finanțarea va fi din bugetul local.

Perioada de...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

U-BT Cluj câștigă un nou meci în finala Ligii cu CSM CSU Oradea și duce scorul general la 3-1

Publicat

Parcurs fabulos pentru echipa clujeană de baschet U-BT, care a câștigat un nou meci în finala Ligii Naționale.

U-BT a disputat, luni, cel de al patrulea meci al finalei pe terenul rivalilor de la CSM CSU Oradea și a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Podcast Cluj24 Test de sinceritate. Remus Lăpușan: Am un proiect de sprijinire a producătorilor agricoli din Cluj

Publicat

Remus Lăpușan, candidat pentru Consiliul Județean Cluj din partea PSD, vorbește la podcastul Test de sinceritate de pe Cluj24 realizat de jurnalistul Vasile Măgrădean despre proiectele pe care le propune clujenilor în campania…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe