Connect with us

Eveniment

FOTO-VIDEO: Studentă din Sibiu, dată dispărută, căutată de sute de persoane prin Pădurea Dumbrava. Intervine și un elicopter IGav

Published

on



Mai multe forțe, printre care și studenți ai ULBS Sibiu, intervin, joi, 2 martie 2023, pentru căutarea unei studente dispărute. La acțiune participă și un elicopter IGav.

Potrivit Inspectoratului General de Aviație al M.A.I, un elicopter IGAv, dotat cu sistem de supraveghere cu termoviziune FLIR, s-a alăturat misiunii de căutare a tinerei dispărute în județul Sibiu.

UPDATE ora 15.45: Căutările au fost oprite

„Acțiunea de căutare a tinerei s-a încheiat în jurul orei 13,30, după ce zona aflată în atenție, în suprafață de aproximativ 500 de hectare, a fost periată în totalitate.

Din păcate, tânăra nu a fost găsită și nici nu au fost descoperite obiecte sau alte indicii care să lămurească situația persoanei în cauză.

Facem precizarea că polițiștii sibieni continuă cercetările, inclusiv prin căutări în teren, astfel încât să fie obținute și analizate cât mai multe informații ce pot duce la găsirea tinerei dispărute.

Mulțumim tuturor persoanelor care s-au implicat în această acțiune de căutare, care nu s-ar fi putut desfășura fără efortul susținut al voluntarilor”, a precizat IPJ Sibiu.

Știrea inițială

Joi, 2 martie, începând cu ora 10,00, un elicopter IGAv s-a alăturat eforturilor polițiștilor sibieni în acțiunea de căutare a unei tinere, MAURER ANGELIKA CLAUDIA, în vârstă de 25 ani, studentă în municipiul Sibiu, a cărei dispariție a fost semnalată la data de 15 februarie, după ce, din data de 8 februarie, tânăra nu a mai putut fi contactată de către rude și cei apropiați.

La data de 25 februarie, în Pădurea Dumbrava, municipiul Sibiu, polițiștii sibieni au găsit mai multe bunuri care îi aparțin tinerei, motiv pentru care s-a luat decizia extinderii căutărilor în zona împădurită de la marginea municipiului Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, la acțiune participă 150 de lucrători din IPJ Sibiu, Centrul Chinologic ”Aurel Greblea” Sibiu, DGASPC Sibiu, Directia Ocolului Silvic Sibiu, Salvamont Sibiu, SAJ, precum și peste 200 de voluntari din Asociația 4×4 Rescue, Asociația Crucea Roșie și studenti ULBS.

De asemenea, acțiunea beneficiază de sprijinul IGAV, fiind folosite concomitent mai multe drone.


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO. George Simion: Am găsit teren. Începem construcția primelor case pentru sinistrații din Pechea

Published

on

Președintele AUR, George Simion, a anunțat că a achiziționat, printr-o asociație, terenul pe care vrea să construiască opt case pentru sinistrații din comuna Pechea, județul Galați.

„ Aici, dragi prieteni,…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

30 septembrie, ultima zi pentru plata impozitelor aferente semestrului II al anului fiscal. Se pot plăti și online

Published

on

30 septembrie este ultima zi în care clujenii pot achita impozitele locale aferente semestrului al II-lea al anului fiscal 2024. După această dată, se vor percepe majorări de întârziere de 1% pentru fiecare lună.

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Accident rutier la Șibot. Două autovehicule s-au lovit. Intervine echipaj SMURD

Published

on

Un accident rutier s-a produs la Șibot, miercuri seara. Din primele date, au fost implicate două mașini.

La fața locului s-au deplasat pompieri de la Sebeș, cu o autospecială și o ambulanță SMURD, potrivit ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Elevii cu media 10 la Evaluarea Națională sau la Bacalaureat, dar și elevii olimpici vor fi premiați de Consiliul Județean Cluj

Published

on

Consiliul Județean Cluj va aloca suma de 350.000 de lei din bugetul județului pentru premierea elevilor și profesorilor cu rezultate excepționale la concursurile și olimpiadele naționale și internaționale, dar și a elevilor…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement