Connect with us

Alba

FOTO VIDEO: Toamna plină de culori vibrante în Parcul Dendrologic „Dr. Ioan Vlad” din Alba Iulia

Published

on



Toamna plină de culori vibrante în Parcul Dendrologic „Dr. Ioan Vlad” din Alba Iulia. Zeci de locuitori ai orașului s-au plimbat în weekend pe aleile acoperite cu frunze ruginii și printre arborii autohtoni sau exotici, sub razele blânde ale soarelui ale unei zile frumoase de octombrie.

Toamna are efecte diferite asupra speciilor de copaci provenite din aproape toată lumea, de unde și culorile spectaculoase.

Aceste imagini surprind bogăția de culori și sugerează refugiul perfect pentru iubitorii de natură…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Mașină înmatriculată în Alba, implicată într-un accident la Sibiu. Trei persoane rănite

Published

on

O mașină înmatriculată în Alba a fost implicată într-un accident rutier petrecut luni seara în municipiul Sibiu. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital.

Accidentul s-a petrecut la intersecția străzilor Călțun cu Fochiștilor din Sibiu.

Poliția Sibiu a precizat că, din primele cercetări, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fochiștilor, o sibiancă în vârstă de 75 de ani a pătruns în intersecția cu strada Călțun fără să acorde prioritate. A intrat în coliziune cu un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Probe pentru circulația trenurilor cu 176 km/h pe cale ferată modernizată. Traseul trece prin județul Alba

Published

on

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a anunțat că luni, 28 octombrie, a desfășurat probe pentru circulația reală a trenurilor cu viteza de 176 km/h. Acestea s-au efectuat pe distranța Sighișoara – Teiuș – Coșlariu.

Este vorba despre rețeaua feroviară modernizată de pe Coridorul IV Pan-European, a anunțat compania.

”Aceste probe confirmă viabilitatea tehnică a procesului de modernizare pe secțiile de circulație respective, fiind supuse testării părțile subsistemelor structurale fixe,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Când pică Paștele Ortodox și Paștele Catolic în 2025: An rar de unitate pentru creștini. Datele celor două sărbători vor coincide

Published

on

Când se sărbătorește Paștele Ortodox și Paștele Catolic în 2025. În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi, iar acest lucru este considerat un eveniment rar datorat alinierii precise dintre cele două calendare religioase.

Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului la aceeași dată în 2025. Este un an rar de unitate pentru creștini: Paștele Ortodox 2025 este în data de 20 aprilie, iar Paștele Catolic 2025 se sărbătorește tot în 20 aprilie.

Sărbătoarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Noutăți la WhatsApp. Ce opțiuni de verificare vor avea la dispoziție utilizatorii

Published

on

Noutăți la WhatsApp. Utilizatorii aplicației vor beneficia de un nivel suplimentar de protecție împotriva linkurilor suspecte. Acesta este oferit de noua funcție beta a WhatsApp, prin care se poate verifica orice link prin Google Search.

Potrivit WABetaInfo, utilizatorii versiunii beta 2.24.22.19 pot verifica acum orice link primit sau trimis prin aplicație, nu doar pe cele marcate ca fiind des distribuite.

Pentru a folosi noua funcție, utilizatorii trebuie doar să apese lung pe un link din conversație. Vor selecta…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading