Connect with us

Alba

FOTO VIDEO: Un BMW a zburat în acoperișul unei case din Lancrăm. Accident grav, produs în urma unei curse de mașini, pe DN1

Publicat


Un grav accident rutier s-a petrecut în prima zi din anul 2023, pe strada principală din localitatea Lancrăm. O mașină, marca BMW, condusă de un tânăr de 19 ani a zburat la propriu în acoperișul unei locuințe, iar apoi după impactul cu solul mașina s-a făcut praf.

Impactul a fost atât de puternic încât motorul a sărit la peste 25 de metri, iar piesele din autoturism s-au împrăștiat pe toată strada.

Deși momentan nu sunt date oficiale, martori oculari vorbesc că mașina ar fi avut o viteză foarte mare la momentul în care șoferul ar fi piedut controlul volanului. 

Nimeni nu a fost rănit grav, deși accidentul putea avea urmări tragice, atât pentru cei din mașină, dar și pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

21 martie: Teatrul de Păpuși „Prichindel” sărbătorește Ziua Mondială a Marionetiștilor printr-o zi a porților deschise. Program

Publicat

Teatrul de Păpuși „Prichindel” sărbătorește, pe 21 martie, Ziua Mondială a Marionetiștilor din întreaga lume.

”Suntem în asentimentul celor de la UNIMA (Uniunea Internațională a Marionetiștilor) și ASSITEJ (Asociația Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineri), susținând importanța de a promova arta păpușăriei, de a menține și de a păstra tradiția și noul din arta păpușărească, de a folosi arta păpușăriei, arta teatrului de animație în slujba educației etice și estetice, de a împărtăși cunoștințe și practici din sfera teatrului pentru copii, tineret și adulți din întreaga lume” a transmis Cristina Smadea,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO-VIDEO: Modificări de circulație la Alba Iulia, în zona Bd. Revoluției – strada Arnsberg, din cauza lucrărilor la carosabil

Publicat

La Alba Iulia, odată cu derularea lucrărilor la carosabil, pe Bd. Revoluției, tronsonul dintre Bd. Transilvaniei și strada Cloșca, au fost aplicate modificări de organizare a circulației. Acestea reprezintă noutăți pentru șoferii obișnuiți să circule în zonă.

Este vorba despre interdicția virării spre stânga de pe Bd. Revoluției 1989, din dreptul intrării spre spital, spre strada Arnsberg. De asemenea, la ieșire de pe strada Arsnberg, este interzis spre stânga, pe Bd. Revoluției. Este permis doar spre dreapta, către Colegiul Militar.

Vineri, tronsoanele restricționate erau cele două benzi de circulație pe direcția spre piață, în dreptul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un bărbat din Alba, judecat pentru ucidere din culpă, a scăpat de proces. Cum s-a produs un accident mortal la tăiat de lemne

Publicat

Un bărbat din Alba care a fost inculpat într-un dosar de ucidere din culpă a scăpat de proces și acuzații deoarece a intervenit prescripția. Este vorba despre un accident mortal la tăiat de lemne, pe raza comunei Colțești, accident care s-a petrecut în urmă cu șase ani, pe 23 noiembrie 2017. 

Atunci, mai multe persoane, printre care și inculpatul și victima, au mers la tăiat de lemne. Locul de unde erau tăiate lemnele era pe un terasament deasupra zonei în care erau puse într-o remorcă a tractorului. 

În data de 10 martie 2023, magistrații au încetat procesul penal față de bărbat, deoarece a intervenit prescripția.

Mai exact, un bărbat tăia…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Șase drumuri ce leagă mai multe sate din comuna Mogoș vor fi reabilitate și modernizate. Care este valoarea investiției

Publicat

Șase drumuri în lungime totală de peste 17,8 km, care leagă mai multe sate din comuna Mogoș, vor fi reabilitate și modernizate. Valoarea investiției se ridică la peste 7,3 milioane de lei.

Primăria Mogoș a lansat joi, 16 martie, o licitație pentru reabilitarea și modernizarea a șase drumuri comunale ce fac legătura între satele Mogoș, Mămăligani, Valea Giogești, Valea Cocești, Valea Bârluțești, Poienile Mogoș, Cristești și Valea Mlacii. Drumurile au o lungime totală proiectată de 17.815 m.

Valoarea totală estimată a investiției este de 7.324.498,91 de lei, fără TVA. 

Potrivit documentației, drumurile care urmează să fie modernizate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe