Connect with us

Cluj

Fotografii macabre. Un psihopat OMOARĂ pisici în centrul Clujului?

Publicat


Situație de coșmar pentru un clujean. Acesta și-a găsit pisicile moarte, aruncate la tomberon. Clujeanul susține că nu este prima dată când îi sunt omorâte pisicile, mai mult și un vecin de-al său a pățit același lucru.

“Pe strada Tipografiei din centru Clujului este cineva care omoară pisicuțe, am fost anunțat acuma că două pisici de ale mele sunt omorâte și înghețate pe gunoi, este a nu știu cata oară când pățesc așa ceva.”

Contactat de Cluj24.ro, clujeanul ne-a mărturist că pisicile au dispărut de ieri dimineață, și azi le-a gsit moarte, aruncate la gunoi.
“Azi dimineață am fost anunțat de soacra mea, că două din pisicile noastre erau pe tomberon, moarte, M-am dus la tomberon si într-adevăr erau ale noastre. Am pus mâna să văd dacă au vreo lovitură, dar nu am văzut deloc, nici măcar urmă de sânge.

Tânărul ne-a declarat că nu este singurul din zonă care și-a găsit pisicile moarte. “Mai este un vecin care tot asa a pățit cu pisicile lui”.

CLUJUL PENTRU TOȚI – Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Semifinală de cupă: Oțelul Galați – „U” Cluj. „Șepcile roșii” LUPTĂ pentru un loc în FINALA Cupei României

Publicat

„U” Cluj și Oțelul Galați se vor întâlni joi, 18 aprilie, de la ora 20:30 pe Stadionul Oțelul din Galați în semifinala Cupei României. „Șepcile roșii” trebuie să obțină victoria pentru a se califica în finala

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Președintele Tribunalului Cluj, judecătorul Ioan Gaga, desemnat președintele Biroului Electoral Județean (BEJ)

Publicat

Președintele Tribunalului Cluj, judecătorul Ioan Gaga, a fost desemnat prin tragere la sorți președintele Biroului Electoral Județean (BEJ) Cluj pentru alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie.

De…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Trei pacienți, gata de primele operații de transplant de FICAT la Cluj-Napoca. Moment istoric

Publicat

Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie ”Prof. Dr. Octavian Fodor” din Cluj-Napoca este pregătit să efectueze primele transplanturi hepatice.

Trei pacienți cu afecțiuni hepatice grave se află…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Stâlpi strâmbi pe str. Iuliu Maniu Cluj-Napoca. Au fost loviți de mașinile intrate pe pietonală și vor fi înlocuiți

Publicat

Peste 10 stâlpi de iluminat montați pe strada Iuliu Maniu din Cluj-Napoca vor fi înlocuiți după ce au fost loviți de mașinile de utilități care au circulat în zonă și au fost strâmbați.

Un clujean a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe