Connect with us

Cluj

FOTO&VIDEO/ Pe vremea când Gruia fierbea și tribunele vuiau. CFR Cluj-Celtic, victoria care a adus calificarea în „16”-imile UEL

Published

on



Sezonul 2019/2020 a fost pentru CFR Cluj una dintre cele mai bune perioade din istoria clubului. Cu trofeul de campioană în vitrină și adversari cu nume în Grupa E de Europa League, băieții antrenați de Dan Petrescu jucau cu casa închisă partidele din Gruia.

Fotbaliștii, staff-ul tehnic și conducătorii declarau în acea perioadă ca la meciurile de pe teren propriu joacă 12 vs 11, publicul fiind un jucător extrem de improtant în economia jocului. Acest lucru s-a putut vedea și la duelul decisiv de calificare în primăvara europeană pe care CFR Cluj l-a avut împotriva scoțienilor de la Celtic.

În sezonul 2019/2020, CFR Cluj a fost repartizată în Grupa E de Europa League, avându-i ca adversari pe italienii de la Lazio Roma (formație care se lupta la titlu în Serie A), francezii de la Rennes (formație ce avea să termine în acel sezon pe loc de UCL) și pe scoțienii de la Celtic (campioni în exercițiu).

Cu o singură victorie în deplasare, 1-0 în Franța, „feroviarii” au reușit calificarea pe teren propriu, în fața celor de la Celtic, asta după ce reușiseră să scoată maximum de puncte pe teren propriu (2-1 cu Lazio și 1-0 cu Rennes).

CFR Cluj  – Celtic, duelul decisiv pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

George Simion a întrerupt evenimentul de prezentare a candidaților AUR pentru Parlament. A mers cu ajutoare la Galați

Published

on

Președintele AUR, George Simion, și-a întrerupt brusc discursul pe care îl susținea în cadrul evenimentului de prezentare a candidaților AUR pentru Parlamentul României.

Liderul AUR le-a spus celor peste 6.000 de…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

VIDEO FOTO. „U” Cluj – CSU Craiova, 1-1. Clujenii, INVINCIBILI în continuare

Published

on

Duminică seara pe Cluj Arena, liderul Superligii, Universitatea Cluj, a jucat cu CSU Craiova un meci din etapa a 10-a. Oltenii erau pe locul 5 cu 15 puncte, la 6 puncte de „U”. Partida, cu două reprize diferite ca…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

Merele românești s-au copt prea repede în acest an. Mâncăm la iarnă mere din import, din Italia, Polonia, Grecia

Published

on

Merele s-au copt prea repede, în august în loc de octombrie, iar multe din ele vor merge la procesare în fabrici de sucuri sau gemuri. La raft, vom avea în sezonul rece mere din Italia, Polonia şi Grecia, arată Mediafax.


Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

FOTO. Primarul Clujului a cărat saci cu legume și fructe pentru copiii de la ”Căsuța Bucuriei”. Cadou de la Zilele Recoltei

Published

on

Primarul Emil Boc a cărat, duminică, saci cu legume și fructe primite de la Zilele Recoltei pentru copiii de la casa de tip familial ”Căsuța Bucuriei” și centrele socio-familiale din oraș. 

”Nimeni nu este…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement