Connect with us

Alba

Furt în skate park-ul din Alba Iulia: Un tânăr a furat telefonul unui alt minor

Publicat



Un tânăr de 16 ani este cercetat de polițiști pentru furt. Ar fi sustras telefonul mobil al unui minor, în timp ce se aflau într-un spațiu de agrement din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, în după amiaza zilei de 7 ianuarie 2021, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că unui minor, în vârstă de 14 ani, din Alba Iulia, i-a fost sustras telefonul mobil, în valoare de 1.500 de lei, în timp ce se afla în Skate Parc Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au depistat un minor de 16 ani, din comuna Cricău, asupra căruia a fost găsit telefonul mobil.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru furt calificat și a fost reținut, pentru 24 de ore.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba: Permise reținute, certificate de înmatriculare retrase și amenzi de 68.000 de lei

Publicat

În perioada 10-11 mai, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 718 persoane și au fost verificate 443 de autovehicule.

Au fost constatate 232 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ACCIDENT rutier la Alba Iulia. O persoană rănită după ce două mașini s-au lovit, în zona gării CFR

Publicat

Un accident rutier s-a produs duminică după-amiaza, în jurul orei 14:50, în zona gării CFR din municipiul Alba Iulia. O persoană a fost rănită după ce două mașini s-au lovit.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice și acordarea primului ajutor medical la un accident rutier produs în municipiul Alba Iulia, zona Gării.

Este vorba despre două autoturisme implicate în care se aflau șase persoane.

Salvatorii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor și o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Cupa „Regele Ferdinand I” la șah rapid și-a desemnat câștigătorii. Șahiștii premiați la Alba Iulia

Publicat

Cupa „Regele Ferdinand I” la șah rapid, desfășurată în perioada 11-12 mai la Alba Iulia, și-a desemnat câștigătorii. La turneu au participat peste 130 de jucători din cinci țări, între aceștia fiind și nouă Mari Maeștri Internaționali. 

La competiție au participat doar jucători FIDE. Formatul de joc în turneu a fost pe sistem elvețian rapid, 9 runde, 15 min+5 sec/mutare.

Clasament Cupa „Regele Ferdinand I” la șah rapid, Alba Iulia:

  • Locul 1 – Momchil Petkov – Bulgaria
  • Locul 2 – Vladimir-Alexandru Cnejev – România
  • Locul 3 – Andrei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Alba Etnografică – unicul județ din România cu cel puțin o expoziție etnografică în fiecare comună. Lansarea proiectului, la Blaj

Publicat

Cu ocazia organizării manifestărilor dedicate „Sărbătorii Libertății de la Blaj”, eveniment aflat sub semnul Bicentenarului nașterii eroului Avram Iancu, județul Alba scrie istorie prin lansarea și promovarea proiectului Alba Etnografică – unicul județ din România cu cel puțin o expoziție etnografică în fiecare comună (83 de expoziții etnografice în cele 67 de comune ale județului Alba).

Pe Câmpia Libertății din Blaj, în zilele de 18 și 19 mai 2024, se va desfășura proiecția a nu mai puțin de 83 de producții audiovizuale, realizate cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe