Connect with us

Alba

Gabriel Pleșa: RAPORT după primul an de mandat la Primăria Alba Iulia, 22 octombrie 2020 – 22 octombrie 2021 (P)

Publicat



La un an de la preluarea mandatului de primar al Municipiului Alba Iulia, înainte să vin în fața dumneavoastră cu ceea ce știu că este un raport de activitate transparent și conform cu realitatea, eu, cetățeanul Gabriel Pleșa, mi-am dat socoteală singur – Locuitor al orașului versus primar – față în față.

Mi-am dat socoteală pentru ceea ce nu am reușit să îndeplinesc în această funcție vreme de 12 luni, cu notă explicativă, cu tot.

Am făcut, dacă vreți, o retrospectivă a tot ce am dorit să devină realitate în cel mai scurt timp pentru Alba Iulia și pentru albaiulieni și, din varii motive, independente de voința mea, nu s-a realizat. Încă!

Să nu credeți că am lăsat garda jos, că vreau astăzi să-mi pun cenușă în cap și să cer clemență! Nu este cazul.

Eu, cetățeanul Gabriel Pleșa, voi fi mereu în opoziție, la fel ca dumneavoastră voi dori să văd cât mai multe investiții edilitare duse la bun sfârșit în cel mai scurt timp, voi dori să-mi fie tot mai bine, să-mi crească nivelul de trai, calitatea vieții în urbea în care și eu plătesc taxe și impozite!

În calitate de primar însă, astăzi este ziua bilanțului, astăzi am datoria, cred eu, să arăt public ceea…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

ACCIDENT pe DN 75. Un tânăr din Baia de Arieș, care conducea băut, a intrat cu mașina în copacii de pe marginea drumului

Publicat

Un accident rutier s-a produs sâmbătă dimineața, pe drumul național DN 75. Un tânăr din Baia de Arieș, care conducea băut, a intrat cu mașina în copacii de pe marginea drumului. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 mai 2024, în jurul orei 07:10, un tânăr de 21 de ani, din Baia de Arieș, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 75, direcția de mers Baia de Arieș-Turda, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu mai mulți copaci aflați pe marginea drumului.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

A condus băut și a intrat cu autoturismul în mașina care circula în fața sa. Bărbat din Cugir, reținut de polițiști

Publicat

etilotest

Un bărbat de 47 de ani din Cugir a fost reținut de polițiști după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice și a provocat un accident rutier.

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 mai 2024, în jurul orei 23.30, polițiștii din Cugir au intervenit la un accident rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Ion Creangă din oraș.

Din cercetări a rezultat că un bărbat de 47 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, intrând în coliziune cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Proiect pentru construirea unui centru de zi pentru persoane adulte cu dizabilități, la Alba Iulia. Cum va arăta clădirea

Publicat

Primăria Alba Iulia vrea să construiască un Centru de zi pentru persoane adulte cu dizabilități, pe un teren aflat în zona Căminului pentru persoane vârstnice. 

Administrația locală a lansat în consultare publică, pe 8 mai, elaborarea PUD – înființare Centru de zi pentru persoane adulte cu dizabiliăți „Orizonturi”.

Potrivit documentației, oportunitatea întocmirii acestui Plan Urbanistic de Detaliu (PUD) a fost determinată de intenţia Primăriei Alba Iulia de a crește calitatea și diversificarea serviciilor oferite persoanelor cu dizabilități prin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

12 mai: Ziua Națională a Portului Tradițional din România. Portul popular, un element al identității naționale

Publicat

Ziua Naţională a Portului Tradiţional din România este sărbătorită la 12 mai. Marcarea acestei zile a fost instituită prin Legea 102/2015.

„Tradiţia reprezintă un element primordial în identificarea existenţei şi evoluţiei istorice şi socio-culturale a unei naţiuni. Portul tradiţional, alături de alte elemente culturale ca muzica, dansul popular, meşteşugurile populare reprezintă un etalon real în ceea ce priveşte specificitatea poporului român, popor care în arealul său cultural îmbrăţişează cu aceeaşi căldură toate identităţile etnice…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe