Connect with us

Eveniment

Galaţi: Trei persoane reţinute pentru punerea în circulaţie de bani falşi şi înşelăciune

Publicat



Trei persoane din judeţul Galaţi au fost reţinute pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, complicitate la falsificarea şi punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune, toate în formă continuată, se arată într-un comunicat transmis, luni, de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Potrivit sursei citate, în cauză s-a reţinut faptul că, în perioada octombrie 2020 – ianuarie 2021, inculpaţii au constituit, pe raza judeţului Galaţi, un grup infracţional organizat ce a procedat la punerea în circulaţie a unui număr de cel puţin 120 de bancnote falsificate (în cupiura de 50 euro), provenite de la o grupare infracţională destructurată de către DIICOT – Serviciul Teritorial Braşov, la data de 27.01.2021.

Astfel, persoanele din Galaţi ar fi indus în eroare un număr de opt persoane vătămate cu ocazia încheierii şi derulării unor contracte de vânzare cumpărare, în scopul obţinerii unor foloase materiale injuste, prejudiciul creat fiind de peste 6.400 euro.

La data de 14.02.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi au efectuat un număr de cinci percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate mai multe telefoane mobile.

Cele trei persoane reţinute vor fi prezentate Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă, mai menţionează comunicatul DIICOT. AGERPRES / (AS – autor: Dan Paic, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Dermatita atopică în România: Numărul pacienților crește din cauza poluării și a alimentației. Medic: Prevalența e de 10%

Publicat

Dermatita atopică în România: Numărul pacienţilor cu dermatită atopică este în creştere, din cauza poluării excesive şi a alimentaţiei tot mai conservate.

Prevalenţa acestei maladii în România este de aproape 10%, potrivit unui studiu al Societăţii Române de Dermatologie, a atras atenţia preşedintele acestui for profesional, prof. univ. dr. Călin Giurcăneanu.

El a declarat că un factor genetic există la cei mai mulţi dintre pacienţii cu această maladie şi că un rol important îl joacă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Accident grav la Tureni, în Cluj. Autoutilitară care transporta cai, RĂSTURNATĂ. Un bărbat a decedat

Publicat

Un accident rutier grav a avut loc, sâmbătă, pe raza loc. Tureni din jud. Cluj. O autoutilitară care transporta doi cai s-a răsturnat. Un bărbat de 55 de ani a decedat.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Când nu se fac nunți în ultimele luni din 2024 și pe tot parcursul anului 2025. Zilele în care nu se oficiază slujba religioasă

Publicat

Când nu se fac nunți în ultimele luni din 2024 și pe tot parcursul anului 2025. Teologii precizează că slujba religioasă, cununia, din cadul unei nunți nu se poate efecuta în anumite zile. 

Este vorba despre anumite zile, în care, în Biserică nu se pot efectua slujbe de cununie. Mai exact, în zilele de post de peste an și nici în zilele Praznicelor Împărătești.

De asemenea nu se pot face cununii, în Biserică, în perioada sărbătorilor importante. Aceste date sunt trecute în calendarul creștin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

REPER Cluj și-a stabilit candidații la alegerile parlamentare. Ce obiective are filiala clujeană

Publicat

Filiala Cluj a partidului REPER și-a stabilit candidații la alegerile parlamentare din această toamnă. Primul loc pentru Senat este ocupat de universitarul Ciprian Mihali, în timp ce la Camera Deputaților cap de listă va fi,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate