Connect with us

Eveniment

GCS: 145 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore; de la începutul pandemiei – 23.819 decese

Publicat


Un număr de 145 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise, vineri, de Grupul de Comunicare Strategică.

Conform GCS, este vorba despre 82 de bărbaţi şi 63 de femei, persoane internate în spitalele din Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov şi municipiul Bucureşti.

Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30 – 39 de ani, şase decese la categoria de vârstă 40 – 49 ani, zece decese la categoria de vârstă 50 – 59 ani, 33 decese la categoria de vârstă 60 – 69 ani, 63 decese la categoria de vârstă 70 – 79 ani şi 32 decese la categoria de peste 80 de ani.

136 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, doi pacienţi decedaţi nu au prezentat boli asociate, iar pentru şapte pacienţi decedaţi nu au fost raportate până în prezent.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, 23.819 persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat în România.

Totodată, 189 de cetăţeni români aflaţi în străinătate au murit din cauza COVID-19 de la începutul pandemiei.

La nivel mondial, până pe 1 aprilie, au murit 2.791.055 de persoane. AGERPRES/(AS – autor: Petronius Craiu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Simona Aruştei)
sursa: Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Candidatura pentru un nou mandat de primar la Căpușu Mare a lui Gheorghe Iancu (PNL), respinsă de Biroul Electoral

Publicat

Candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Căpușu Mare a lui Gheorghe Iancu (PNL) la alegerile din 9 iunie a fost respinsă, miercuri, de Biroul Electoral de Circumscripție Comunală, decizia putând fi contestată la…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Consiliul Județean se ASOCIAZĂ cu municipiul Cluj-Napoca și șapte comune învecinate pentru realizarea TRENULUI metropolitan

Publicat

Consiliul Județean se asociază cu municipiul Cluj-Napoca și șapte comune învecinate pentru realizarea trenului metropolitan. Vor fi alocați aproape 10.000.000 euro din bugetul județului pentru materializarea obiectivului de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Cum să amenajezi un colț de relaxare acasă (P)

Publicat

relaxare articol sursa foto unsplash

După o zi obositoare cu toții simțim nevoia unor momente de relaxare. Pentru a ne pune gândurile în ordine sau pentru a putea trece la următoarea activitate plănuită cu familia sau prietenii e necesar un timp de destindere într-un spațiu pe care îl simțim sigur și confortabil.

În continuare sunt prezentate câteva sfaturi pentru amenajarea unui astfel de colț de relaxare.

Alegeți locul potrivit

Primul pas în amenajarea unui…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

AȚI VĂZUT-O? Femeie de 68 de ani, DISPĂRUTĂ de la domiciliul din Băișoara. Sunați la 112

Publicat

La data de 24 aprilie 2024, în jurul orei 17.40, Secția 9 Poliție Rurală Turda a fost sesizată despre faptul că Corlat Maria, în vârstă de 68 de ani, în cursul dimineții de 24 aprilie a.c. a plecat de la imobilul din…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe