Connect with us

Eveniment

GCS: Bucureşti rămâne în zona roşie

Publicat


Rata de incidenţă în municipiul Bucureşti este de 3,04 la mia de locuitori, faţă de 3,19 în ziua precedentă, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

 

!function(e,i,n,s){var t=”InfogramEmbeds”,d=e.getElementsByTagName(„script”)[0];if(window[t]&&window[t].initialized)window[t].process&&window[t].process();else if(!e.getElementById(n)){var o=e.createElement(„script”);o.async=1,o.id=n,o.src=”https://e.infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js”,d.parentNode.insertBefore(o,d)}}(document,0,”infogram-async”);

În scenariul roşu se mai află judeţele Braşov, cu o incidenţă de 3,23 cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori, Cluj – 3,39, Ilfov – 3,61 şi Timiş cu 5,43.

Un număr 14 judeţe se regăsesc în zona galbenă (incidenţă între 1,5 şi 3), cele mai ridicate rate de infectare fiind în Maramureş – 2,80, Hunedoara – 2,80, Sălaj – 2,49, Alba – 2,30.

Un număr de 23 de judeţe se află în zona verde (sub 1,5 cazuri la mia de locuitori), cele mai mici rate de infectare cu SARS-CoV-2 înregistrându-se în Buzău – 0,70, Prahova – 0,84, Călăraşi – 0,85, Harghita – 0,87.

Conform GCS, zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de infecţie cu SARS-CoV-2 faţă de ultima raportare sunt Bucureşti – 643 şi judeţele Timiş – 232, Cluj – 103.

Cele mai puţine cazuri noi s-au înregistrat în judeţele Suceava – 1, Satu Mare – 1 caz, Sălaj – 4, Botoşani – 5, Harghita – 6, Caraş-Severin 8.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 2.280 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. AGERPRES / (AS – autor: Roberto Stan, editor: Mihai Simionescu, editor online: Adrian Dădârlat)

 

Citeşte şi:

 

GCS: 63 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore; de la începutul pandemiei – 20.963 de decese

 

GCS: 1.098 de pacienţi – la terapie intensivă; persoane internate – 9.825

 

GCS: 2.280 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2; teste efectuate în ultimele 24 de ore – peste 10.400
sursa: Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Emil Boc: 3 milioane de euro, cea mai mare alocare din istoria Clujului pentru sectorul cultural. UNTOLD nu primește bani

Publicat

3 milioane de euro au fost alocați, marți, sectorului cultural neguvernamental. Este cea mai mate alocare din istoria Clujului pentru acest sector, a anunțat primarul Emil Boc.

Festivalul Internațional de Film…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Peste 20 de elevi de la Colegiul ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia au reușit calificări la etape naționale de olimpiadă

Publicat

Peste 20 de elevi de la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia au reușit performanța calificării la etape naționale de olimpiadă. Aceștia participă în perioada aprilie-mai la competițiile naționale, alături de alți elevi din țară.

Majoritatea s-au calificat la etapa națională la olimpiade precum engleză, franceză, română, matematică.

Reprezentanții colegiului au prezentat lista elevilor care…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

POLUARE cu hidrocarburi a Someșului în aval de podul Garibaldi. Se INTERVINE cu baraje absorbante

Publicat

În cursul zilei de marți, specialiștii Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Cluj au fost sesizați de către comisari ai Gărzii de Mediu privind scurgeri de hidrocarburi petroliere în Someșul Mic. ​

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

VINERI: „Start la mișcare”, în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis sau badminton

Publicat

Iubitorii sportului cu vârste între 5 și 18 ani sunt invitați vineri, 26 aprilie, pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina din Alba Iulia, la evenimentul „Start la Mișcare”.

În cadrul acestuia va avea loc un cros, pe o distanță de 2 km respectiv 2,7 km. De asemenea, vor avea loc ateliere de handbal, baschet, tenis sau badminton.

„Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria municipiului Alba Iulia și CSM Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe