Connect with us

Eveniment

Germania: Sute de manifestanţi la Munchen împotriva lockdown-ului

Published

on



Mai multe sute de persoane au participat duminică la Munchen la un protest faţă de restricţiile impuse în Germania din cauza coronavirusului, scrie dpa.

O defilare cu maşini a circulat prin mai multe zone din centrul oraşului la lăsarea serii, cu aproximativ 200 de persoane în 95 de autovehicule, a informat poliţia locală.

A doua adunare cu până la 250 de persoane a avut loc ulterior în Geschwister-Scholl-Platz. Au fost prezenţi şi 12 contramanifestanţi.

Poliţia a înregistrat mai multe încălcări ale regulilor de purtare a măştii.

Pentru a supraveghea desfăşurarea paşnică a protestelor, 500 de membri ai forţelor de ordine au fost trimişi în misiune.

În cadrul restricţiilor, decise la mijlocul lunii decembrie, majoritatea afacerilor, hotelurilor şi şcolilor sunt închise în Germania.

Nemulţumirea faţă de gestionarea de către guvern a crizei pandemiei de coronavirus este în creştere în Germania, relevă un nou sondaj YouGov dat publicităţii cu câteva zile înainte ca liderii de landuri şi federali să ia decizii privind continuarea lockdownului naţional după 14 februarie. AGERPRES/(AS – editor: Alic Mîrza, editor online: Andreea Preda)

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Bacalaureat 2025: Examenele se vor desfășura în timpul cursurilor. Propunerea Ministerului Educației nemulțumește profesorii

Published

on

Bacalaureat 2025: Examenele se vor desfășura în timpul cursurilor. Propunerea Ministerului Educației nemulțumește profesorii.

BAC 2025 ar urma să înceapă cu probele de competențe în lunile ianuarie și februarie, iar probele scrise ar putea să se desfășoare începând de pe 10 iunie, cel mai devreme din istoria recentă.

Datele propuse de Ministerul Educației au fost anunțate de instituție și preluate de Edupedu.

Mai exact, probele de competențe ar urma să se susțină pe 27 ianuarie – 5 februarie.



Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Protest la vizita lui Ciolacu. Un jurnalist de la Radio Cluj dezvăluie diferențele dintre salariile șefilor și ale ”pălmașilor”

Published

on

Jurnalistul Mihai Miclăuș de la Radio Cluj a protestat, sâmbătă, în timpul conferinței de presă a premierului Marcel Ciolacu de la UTCN vrând să atragă atenția asupra discrepanței dintre salariile șefilor și ale…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Când se schimbă ora, în toamna anului 2024. Data la care se trece la ora de iarnă

Published

on

Când se schimbă ora, în toamna anului 2024. Data la care se trece la ora de iarnă

Se trece la ora de iarnă, atunci când ceasurile se dau înapoi cu o oră. Sistemul de schimbare a orei a fost introdus pentru utilizarea eficientă a luminii și energiei.

Înainte de schimbarea orei, în luna septembrie se întâmplă și echinocțiul de toamnă. Atunci când Soarele traversează ecuatorul ceresc și trece prin emisfera sudică are loc echinocțiul de toamnă.

Pe data de 23 septembrie, echinocțiul reprezintă în mod…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

VIDEO FOTO. Ciolacu: Clujul va deveni un hub al Inteligenței Artificiale. UTCN are o viziune pentru Nord-Vestul României

Published

on

”Clujul va deveni un hub al Inteligenței Artificiale. UTCN are deja o viziune pentru întreg Nord-Vestul României, sper să treceți și Carpații”, a declarat, sâmbătă, premierul Marcel Ciolacu, în timpul vizitei pe…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement