Connect with us

Eveniment

Grădinițele din Sibiu care rămân deschise și în perioada vacanței

Published

on



În perioada vacanței de primăvară, preșcolarii pot merge în continuare la grădiniță. Este vorba despre 4.000 de copii din 96 unități de învățământ diferite.

În 96 de grădinițe și creșe din județul Sibiu vor continua activitățile cu preșcolarii pe perioada vacanței de primăvară (02.04 – 04.05.2021).

„În conformitate cu Ordinul Ministrului Educației nr. 3.558 din 29 martie 2021 pentru modificarea și completarea OMEC nr. 3 125/2020 privind structura anului școlar 2020-2021, în perioada 02.04. – 04.05.2021 preșcolarii și elevii din unitățile de învățământ din județul Sibiu vor fi în vacanță, cu excepția celor din clasele a VIII-a, a XII-a și a XIII-a învățământ seral și cu frecvență redusă (aceștia vor desfășura ore…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Un italian, patron de firmă de transport, va fi judecat de magistrații din Alba pentru evaziune fiscală. Ce prejudiciu a produs

Published

on

Un italian, patron de firmă, a fost trimis în judecată de magistrații Tribunalului Alba pentru evaziune fiscală. Dosarul a trecut recent, în data de 25 septembrie de stadiul de cameră preliminară. 

În fața magistraților din Alba va ajunge Pompeo B. Acesta este acuzat și trimis în judecată pentru o faptă petrecută în urmă cu mai mulți ani. Cetățeanul italian care a avut o firmă în România nu a trecut în contabilitate mai multe sume de bani pe care nu a plătit impozit.

Faptele pentru care acesta va…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Cum va fi VREMEA în următoarele patru săptămâni. Temperaturi mai MARI pentru acestă perioadă

Published

on

Conform prognozei ANM pe următoarele patru săptămâni, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale, până pe 28 octombrie.

Până în 07.10.2024

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

2 octombrie: Ziua Mondială a Nonviolenței. Reamintește lumii importanța păcii

Published

on

2 octombrie: Ziua Mondială a Nonviolenței. Este sărbătorită anual pe 2 octombrie și coincide cu ziua de naștere a lui Mahatma Gandhi, liderul mișcării pentru independența Indiei și un simbol al rezistenței nonviolente.

Ziua a fost declarată oficial de Organizația Națiunilor Unite (ONU) în anul 2007, cu scopul de a promova pacea, toleranța, înțelegerea și soluționarea conflictelor prin metode nonviolente.

Această zi nu se concentrează doar pe importanța nonviolenței în rezolvarea conflictelor dintre…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Georgiana Teodorescu (AUR): Realitatea este că nu primim AJUTOARE externe pentru dezastrul cauzat de inundații

Published

on

Europarlamentarul AUR, Georgiana Teodorescu, a declarat că Ursula von der Leyen a anunțat că țările afectate de inundații nu vor primi ajutorul financiar sperat din Fondul de Solidaritate. Potrivit europarlamentarului AUR,…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement