Connect with us

Alba

Guvernul anunță că a găsit soluții pentru eliminarea inechităților salariale din educație. Când vor fi puse în aplicare

Publicat



Guvernul a anunțat luni, după întâlnirea cu sindicatele din învățământ, că ”împreună am găsit soluțiile pentru eliminarea inechităților salariale din educație și le vom pune în aplicare în cât mai scurt timp”.

Au fost analizate și agreate soluțiile legislative pentru eliminarea inechităților salariale în cazul personalului de conducere, îndrumare și control, atât la categoria personalului didactic, cât și a celui…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Angajați ai Registrului Comerțului din Alba și din țară au protestat la Ministerul Justiției. Se pregătesc de grevă

Publicat

Angajații de la Registrul Comerțului sunt hotărâți să continue acțiunile de protest și se pregătesc pentru a intra în grevă. Vineri, 26 aprilie 200 de persoane au protestat în fața sediului Ministerului Justiției. 

Însă după discuțiile de vineri aceștia sunt hotărâți să meargă mai departe cu protestul. La acțiunea de vineri au participat și angajați ai Registrului Comerțului din Alba.

Ce au spus sindicaliștii

”Rezultatul discuțiilor din 26 aprilie 2024 de la sediul Ministerului Justiției este insuficient. Nu ne oferă garanții clare….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Noi investiții în iluminatul public, la Alba Iulia. Zonele și străzile unde se vor monta stâlpi și aparate noi. Licitație, în SEAP

Publicat

Noi investiții în iluminatul public, la Alba Iulia. Iluminatul public urmează să fie modernizat în mai multe zone din municipiul Alba Iulia, printr-o investiție de peste 4,1 milioane de lei. 

Primăria Alba Iulia a lansat pe 25 aprilie, în SEAP, o licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor din cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public în municipiul Alba Iulia”.

Valoarea totală este estimată la 4.103.991,6 lei, fără TVA.

Noi investiții în iluminatul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Săptămâna verde la Centrul Cultural Lucian Blaga din Sebeș: Activități pentru elevii din oraș

Publicat

  La Sebeș, „Săptămâna Verde” a adus o explozie de activități creative și educative, reunind comunitatea în jurul valorilor de conservare a mediului înconjurător și de promovare a unui stil de viață sustenabil, au transmis reprezentații primăriei, într-un comunicat de presă. 

Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș a fost gazda unor evenimente pline de culoare și inspirație, aducând împreună peste 2000 de copiii, însoțiți de părinți, bunici și cadre didactice, pentru a celebra frumusețea naturii și a învăța despre importanța protejării…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Salariul minim european. Marcel Ciolacu: Formă de stabilire este „un pic cam empirică”. În realitate, Directiva Europeană e clară

Publicat

Salariul minim european: Premierul Marcel Ciolacu a spus că actuala formă de stabilire a salariului minim este „un pic cam empirică” și crede că acest mecanism trebuie să devină foarte clar, predictibil.

„Nu putem rămâne. E un pic cam empirică această formă în care e o negociere cu actorii sociali, cu patronate și sindicat, și Guvernul hotărăște cu cât se mărește și cum, în funcție de anumiți parametri”, a spus Marcel Ciolacu.

Salariul minim european trebuie să intre în vigoare la 1 iulie în România.

Numai că, spre deosebire de ce spune…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe