Connect with us

Alba

Guvernul evită reducerea sau chiar încetarea ajutoarelor de încălzire pentru sute de mii de români. Măsurile decise

Published

on



Guvernul Ciolacu

Guvernul a aprobat joi modificarea legislației pentru a evita o situație care putea duce la încetarea sau reducerea ajutoarelor de încălzire pentru sute de mii de români. Astfel, majorarea valorii punctului de pensie, precum majorările de natură salarială nu se iau în calcul la stabilirea drepturilor la ajutorul pentru încălzirea locuinței și la suplimentul pentru energie, pentru perioada rămasă din sezonul rece noiembrie 2023 –…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Horoscop 7-13 octombrie: Oportunități, momente de introspecție, limite clare și nevoie de sinceritate pentru toate zodiile

Published

on

Horoscop 7-13 octombrie: Această săptămână aduce oportunități și momente de introspecție pentru toate zodiile. Fii deschis la schimbări și profită de energiile pozitive, ar fi sfatul principal, mai ales pentru nativii zodiilor de apă.

Mai multe zodii, cum ar fi Berbec, Săgetător și Vărsător, vor experimenta noi oportunități atât în plan profesional, cât și personal. Este un moment potrivit pentru a explora proiecte noi sau pentru a face schimbări semnificative în viață.

Alte semne zodiacale,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Alba Mall renovează zona de food court. Activitatea din zona de luat masa va fi întreruptă, de luni

Published

on

Alba Mall a anunțat că renovează zona de food court. De luni, 7 octombrie, activitatea din zona de luat masa va fi întreruptă.

Antik Pizza va continua până pe 14 octombrie, iar cafeneaua Vibe va rămâne deschisă, cu acces de lângă magazinul Inmedio.

”REvenim și REdeschidem, pentru tine, pe 27 noiembrie. Iar din ianuarie, anul viitor, vom continua cu celelalte galerii și noi magazine.

E primul mall din oraș, construit de albaiulieni și reconfigurat cu albaiulieni.

Până atunci, pregătește-te…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Persoană rătăcită în zona montană Rimetea-Vidolm. Intervine Salvamont Alba

Published

on

O persoană s-a rătăcit duminică seară în zona montană Rimetea-Vidolm, în spatele crestei Ardașcheia, au transmis reprezentanții Salvamont Alba. 

Alerta a venit printr-un apel de urgență la numărul 112. În urma acestuia, o echipă de prim-răspuns a SALVAMONT Alba a intervenit imediat pentru a localiza și salva persoana rătăcită.

Intervenția este în desfășurare, iar echipele de salvatori depun eforturi pentru a ajunge cât mai repede la fața locului.

Condițiile din teren pe timp de noapte sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

De ce să nu lași încărcătoarele în priză, atunci când nu sunt utilizate

Published

on

De ce să nu lași încărcătoarele în priză, atunci când nu sunt utilizate. Principalul element care trebuie luat în calcul este cel care ține de siguranță. Este o mare diferență între încărcătoarele omologate, de calitate, și cele foarte ieftine, fără măsuri de siguranță, care pot provoca accidente grave.. 

Lăsarea încărcătoarelor în priză poate prezenta riscuri de siguranță, cum ar fi supraîncălzirea, care în cazuri extreme poate duce la incendii.

În plus, unele încărcătoare de calitate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement