Connect with us

Alba

Guvernul pregătește un program Rabla pentru utilaje agricole. Tinerii sub 40 de ani vor beneficia de cofinanțare de 80%

Published

on



Guvernul pregătește Rabla pentru tractoare. Guvernul a aprobat miercuri o hotărâre prin care persoanele fizice autorizate din domeniul agricol vor putea beneficia de cofinanțare pentru achiziționarea de utilaje agricole autopropulsate.

„Persoanele fizice autorizate ca producători agricoli vor putea să beneficieze de fonduri pentru achiziționarea de utilaje agricole autopropulsate cu un cuantum de confinanțare din fondul Administrației Fondului pentru Mediu de 65%.

Ce este nevoie pentru a fi eligibili? E nevoie…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Un tâlhar din Alba Iulia eliberat după o pedeapsă de 14 ani va fi iar judecat pentru tâlhărie. Ce faptă a comis în vară

Published

on

Un tâlhar cu experiență care în trecut a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru trei tâlhării, a ajuns iar în fața magistraților. 

Florin G.C., a fost condamnat în urmă cu 11 ani, la 14 ani de închisoare, însă între timp a fost eliberat, dar în luna august a anului 2024 a comis o altă tâlhărie. 

În data de 14 octombrie 2024, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au dat undă verde dosarului. Mai pe scurt Florin va fi iar judecat, alături de un alt bărbat, pentru o tâlhărie comisă în vara…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Judecătoria Alba Iulia a validat cel de-al șaptelea mandat pentru primarul din Ciugud, Gheorghe Damian

Published

on

Judecătoria Alba Iulia a validat cel de-al șaptelea mandat pentru primarul din Ciugud, Gheorghe Damian.

”Sunt onorat de încrederea pe care cetățenii din satele comunei Ciugud mi-o acordă de 24 de ani.

Le mulțumesc pentru că, la scrutinul din acest an, au ales să continuăm împreună proiectele pe care le avem pentru comunitate și să rămânem o echipă unită.

Vom continua să scriem împreună, zi de zi, povestea Ciugudului, astfel încât copiii și nepoții noștri să se bucure de comunitatea pe care am…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Spitalul Județean Alba: Începe organizarea de șantier pentru construcția noilor secții de oncologie, radioterapie și cardiologie

Published

on

Începe organizarea de șantier pentru construcția noilor secții de oncologie, radioterapie și cardiologie intervențională la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, au anunțat reprezentanții instituției.

Miercuri, 16 octombrie, la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, a fost predat amplasamentul în vederea organizării de șantier pentru construcția noului corp de clădire în care vor funcționa secțiile de oncologie, radioterapie și cardiologie intervențională, investiție finanțată prin Planul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Femeie din Alba, rănită într-un accident de circulație produs la intrarea în Gherla

Published

on

O femeie de 35 de ani din Alba a fost rănită într-un accident de circulație produs în județul Cluj, la Gherla. Aceasta era pasageră într-un autoturism condus de un bărbat, de asemenea din Alba. 

Femeia a ajuns la spital. Potrivit polițiștilor din Cluj, accidentul s-a produs miercuri în jurul orei 15:10, pe DN1 C în municipiul Gherla.

Conform primelor cercetări, polițiștii au constatat că un bărbat de 35 de ani, aflat la volanul unui autotren cu remorcă, care circula din direcția Gherla înspre…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading