Connect with us

Eveniment

Handbal feminin: Victorie categorică pentru SCM Râmnicu Vâlcea cu Rapid, în Liga Naţională

Publicat


SCM Râmnicu Vâlcea a învins-o categoric pe CS Rapid Bucureşti, cu scorul de 25-14 (13-5), miercuri, în etapa a 15-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, ultima a turului, în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu” din Capitală.

SCM a dominat jocul de la un capăt la altul şi s-a impus fără emoţii, deşi a fost lipsită de jucătoare ca Irina Glibko, Daria Bucur, Evgenija Minevskaya, Rapid marcând doar cinci goluri în prima repriză.

Pentru echipa vâlceană au marcat Liscevic 4, Florica 4, Marta Lopez Herrero 4, Elghaoui 4, Alicia Fernandez 3, Nikolic 3, Mireya Gonzalez 3. Golurile formaţiei rapidiste au fost reuşite de Claudia Constantinescu 4, Eliza Buceschi 3, Kassoma 2, Marina Ilie 1, Boljevic 1, Chiricuţă 1, Laura Popa 1, Cavlovic 1.

CS Minaur Baia Mare a încheiat turul pe locul secund după 37-32 (22-14) cu CSM Galaţi. Jovana Kovacevic, cu 8 goluri, şi Cristina Laslo, 6, s-au remarcat de la Minaur.

În derby-ul etapei, HC Dunărea Brăila a remizat cu SCM Gloria Buzău, 25-25 (12-13). Dmitrovic (10) şi Czeczi (8) au fost cele mai bune de la Dunărea, în timp ce de la Gloria s-au remarcat Bobana Klikovac, Iuganu, Livrinikj, Alina Ilie, câte 4 goluri.

În alt meci, HC Zalău a dispus de CSM Slatina cu 21-18 (12-9). Mihart (7 goluri), Severin (6) ş Dindiligan (5) au fost cele mai bune marcatoare ale echipei antrenate de Gheorghe Tadici, iar de la învinse s-au remarcat Lorena Ostase (6) şi Luciana Popescu (5).

Clasamentul la finalul turului:
1. CSM Bucureşti 40 puncte
2. CS Minaur Baia Mare 37
3. SCM Râmnicu Vâlcea 36
4. SCM Gloria Buzău 29
5. CS Măgura Cisnădie 22
6. HC Dunărea Brăila 22
7. CS Rapid Bucureşti 21
8. CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud 21
9. HC Zalău 21
10. CSM Slatina 16
11. SCM Craiova 12
12. CS Dacia Mioveni 2012 12
13. CSM Galaţi 7
14. CSU Cluj-Napoca 6
15. CS Activ Prahova Ploieşti 5
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)

 

Sursa foto: SCM Râmnicu Vâlcea – Handbal feminin/facebook.com
sursa: Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. Accident grav în comuna Sânpaul. Trei bărbați răniți, duși la spital de echipajele SMURD și SAJ

Publicat

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca și a Gărzii Aghireșu au intervenit miercuri seară la un grav accident rutier petrecut pe E 81, pe raza localității Șardu, comuna Sânpaul.

La fața locului au…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Actorul Dorel Vișan, premiat de Masonerie. A primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Umaniterra Cluj-Napoca

Publicat

Actorul Dorel Vișan, premiat de Masonerie. Vișan (Gr 33 ½) a primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Masonic Umaniterra Cluj-Napoca.

Totul s-a petrecut în cadrul unei ceremonii în prezența a peste 30 de membri ai ordinului, eveniment înregistrat video, transmite Cluj24.

YouTube videoYouTube video

Marele Maestru și fondatorul Ordinului Masonic Umaniterra, dr. Adrian Toader Williams (Gr 33),…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală a ajuns la cel mai mare număr de medici pe care l-a avut vreodată

Publicat

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: În ultimele două săptămâni au fost organizate concursuri pentru ocuparea a 6 posturi de medici la Spitalul Municipal Blaj.

Unitatea medicală a ajuns la cel mai mare număr de medici pe care l-a avut vreodată, spun autoritățile locale.

În perioada următoare, vor fi organizate concursuri pentru ocuparea următoarelor posturi: un medic diabetolog și 2 medici pediatri.

În urma rezultatelor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

„Săptămâna Verde” la Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” Sebeș: Activități de grădinărit și învățare practică

Publicat

„Săptămâna Verde” la Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” Sebeș. Copiii s-au implicat în activități de grădinărit și au învățat practic din ce este compus solul. 

Elevii de la Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleseriu” Sebeș au realizat un proiect inedit numit „Grădina Comunitară”, în care fiecare s-a implicat în aranjament și design ambiental.

Prima activitate a constat în reconstituirea într-un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe