Connect with us

Alba

„Hansel & Gretel”, noul spectacol produs de Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia. Premiera are loc în 26 iunie

Publicat


Prima zi de vizionare cu public al noului spectacol realizat de Teatrul de Păpuși Prichindel din ALba Iulia, „Hansel & Gretel”, a avut loc joi.

”Au fost alături de noi elevii Școlii Gimnaziale „Nicolae Drăgan” Galda de Jos, care au fost nu doar încântați de reprezentație, ci și curioși să dialogheze cu cei care lucrează la realizarea unui spectacol de teatru de păpuși, de la regizor, la scenografi, la operatorii de sunet și lumini, până la actori.

Cum este să fii actor? E greu să fii actor? Cum reușești să îți modifici vocea? au fost doar câteva din întrebările pe care elevii le-au pus actorilor” au scris pe contul lor de Facebook, reprezentanții instituției.

Echipa spectacolului:

Scenariul și regia: Ana Crăciun Lambru
Scenografie păpuși și costume: Alexandra Budianu
Scenografie decor: Elena Iorga
Muzica: Cári Tibor
Distribuție: Ioana Bogățan, Mădălin Costea, Cătălina Mihăilă, Iulian Costea, Irina Melnic, Ramona Benchea Mincu
Asistent regie: Elena Madaras
Producție păpuși și decor: Free Puppet Theatre
Sunet: Florin Andrea
Lumini: Călin Popa
Mașinist: Gheorghe Hațegan
Tîmplărie și proiectare laser: Paul Budan
Croitorie: Mirela Tămășan

Premiera spectacolului are loc sâmbătă, 26 iunie 2021, de la…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Programul Noua Casă 2024: Doar 100 de garanţii acordate de stat, în prima lună de la lansare. Precizările directorului FNGCIMM

Publicat

Programul Noua Casă 2024. Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a acordat doar 100 de garanţii în programul Noua Casă, în prima lună de la demarare, a transmis joi directorul general al Fondului, Dumitru Nancu.

„Având în vedere că avem o lună de zile de când programul este operaţional, cu toate că am înjumătăţit comisionul de garantare de la 0,3% la 0,15% (pe an – n. r.), costurile notariale la fel au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO ȘTIREA TA: Accident în zona centrală din Alba Iulia. Un șofer și-a abandonat mașina după ce a lovit un autoturism parcat

Publicat

Un accident rutier s-a produs joi seara, în zona centrală a municipiului Alba Iulia, lângă centrul comercial Mercur City Center.

Șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Sibiu a lovit o mașină parcată, iar mai apoi a abandonat autoturismul în stradă și a plecat. 

Proprietarul mașinii lovite a sunat la 112 pentru a semnala accidentul. „Operatoarea mi-a spus să am răbdare. Când au echipaj o să trimită”, ne-a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Volei Alba Blaj s-a calificat în semifinalele campionatului național de volei feminin, pentru a zecea oară consecutiv

Publicat

CSM Volei Alba Blaj s-a calificat joi în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin, după ce a învins-o pe CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 3-0 (28-26, 25-21, 25-21), în deplasare, în primul tur la play-off-ului.

„Pentru a 10-a oară consecutiv în semifinalele campionatului! Asta da valoare! Ce dă Blajul! Mergem mai departe! Felicit CSM Volei Alba Blaj pentru calificarea în semifinalele campionatului!

Astăzi am obținut o victorie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Lucrări de întreținere și reparații în Cetatea Alba Carolina. Licitație de peste 4,6 milioane de lei, lansată în SEAP

Publicat

Lucrări de întreținere și reparații în Cetatea Alba Carolina. Autoritățile locale din Alba Iulia alocă peste 4,6 milioane de lei pentru întreținerea și repararea elementelor și dotărilor urbane din Cetatea Bastionară de tip Vauban Alba Carolina, în următorii patru ani. 

Primăria Alba Iulia a lansat, pe 28 martie, în SEAP, o licitație pentru lucrări de întreținere și reparații în Cetatea Bastionară de tip Vauban Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe