Connect with us

Eveniment

Harghita: Acțiuni ale polițiștilor la operatorii economici din Miercurea Ciuc. Peste 100 de persoane, legitimate

Publicat



Arhivă foto

Polițiștii din Harghita au desfășurat sâmbătă, activități la operatori economic, în municipiul Miercurea Ciuc.

Potrivit IPJ Harghita, la data de 29 aprilie 2023, în municipiul Miercurea Ciuc s-au desfășurat activități de verificare și control a unor operatori economici ce desfășoară activități de tip baruri, discoteci pentru prevenirea, combaterea și depistarea faptelor de natură antisocială și de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Au fost legitimate 110 persoane, a fost aplicată o sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor O.U.G.28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, în valoare de 1.500 de lei, au confiscate sume de bani nefiscalizate și a fost depistată o infracțiune pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

De asemenea, au fost efectuate verificări pe linia sistemelor de securitate private, precum și de prevenire și stingere a incendiilor.

La acțiune au participat polițiști de la mai multe structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltul” Harghita.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Emil Boc, explicații despre licitația la tronsonul 2 din centura metropolitană: Firma a depus o ofertă cu 30% mai mare

Publicat

Primarul Clujului, Emil Boc, a făcut luni precizări privind licitația anulată pentru cel de al doilea tronson al centurii metropolitane.

Boc a spus la ședința Consiliului Local că nu poate face nimic decât să…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Comunicat: „Alături de oameni, pentru Alba” – lansarea candidaților PNL pentru Consiliul Județean Alba

Publicat

Astăzi este un moment important pentru noi ca partid. Echipa pentru Consiliul Județean Alba și-a depus candidatura pentru alegerile locale din 9 iunie.

Împreună, am muncit mult pentru a face posibilă această zi și pentru a face posibilă continuarea unui plan solid pentru dezvoltarea comunității noastre.

Pentru că atât eu, cât și fiecare dintre membrii echipei mele, asta suntem: oameni ai comunității.

Cred că am demonstrat că suntem oameni echilibrați, de bună credință, capabili de multă muncă.

Asta vreau să le transmitem oamenilor: că în ciuda…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Program de screening gratuit la Cluj, pentru depistarea infecției cu Helicobacter pylori, responsabilă de cancerul gastric

Publicat

La Cluj-Napoca a demarat, în premieră în România, un program de screening gratuit pentru depistarea infecției cu bacteria Helicobacter pylori, cauza principală a cancerului gastric.

Proiectul finanțat din fonduri…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Comunicat: Fostul subprefect Corneliu Mureșan candidează din partea PSD pentru președinția Consiliului Județean Alba

Publicat

Comunicat: Fostul subprefect Corneliu Mureșan candidează din partea PSD pentru președinția Consiliului Județean Alba. PSD propune pentru Consiliul Județean o echipă de oameni din domenii diverse, serioși, integri și bine pregătiți, care își pun priceperea în slujba dezvoltării județului

”Fostul subprefect Corneliu Mureșan candidează din partea Partidului Social Democrat pentru președinția Consiliului Județean Alba. În vârstă de 38 de ani, Corneliu Mureșan este un tânăr antreprenor cu experiență în management și în administrația județeană. De…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe