Connect with us

Eveniment

Harghita: Două scandaluri înregistrate la Odorheiu Secuiesc şi Miercurea-Ciuc. Trei bărbaţi au fost reţinuţi

Publicat



fotografie cu caracter ilustrativ

Polițiștii au reținut trei bărbați, în urma a două scandaluri înregistrate duminică, în municipiile Odorheiu Secuiesc și Miercurea-Ciuc, conform informațiilor furnizate de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Harghita.

Primul caz s-a înregistrat la Odorheiu Secuiesc, Poliţia municipiului fiind sesizată, duminică dimineaţa, că un bărbat de 23 de ani, din comuna Feliceni, a fost lovit de către un alt bărbat cu un obiect tăietor în zona abdomenului.

„Din investigaţiile demarate de către poliţişti a rezultat faptul că noaptea de 27 spre 28 ianuarie, în jurul orelor 02,00, victima, care se afla în stare de ebrietate, a avut un conflict cu un bărbat de 48 de ani, din aceeaşi localitate, în urma căruia a fost lovit de către acesta din urmă, în zona abdomenului.

Ca urmare a leziunilor suferite, bărbatul de 23 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat sursa citată.

Duminică după-amiază, în urma administrării materialului probator, bărbatul de 48 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti, pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Harghita.

Scandal în Miercurea-Ciuc

Un alt scandal a fost înregistrat duminică după-amiaza, în municipiul Miercurea-Ciuc, poliţiştii fiind sesizaţi că, în incinta unui local, doi bărbaţi în stare de ebrietate provoacă scandal.

„Din primele cercetări efectuate de către poliţişti la faţa locului a rezultat faptul că cele două persoane de sex masculin, de 41 şi 39 de ani, din Miercurea-Ciuc, respectiv comuna Frumoasa, erau în stare vădită de ebrietate şi au provocat scandal refuzând să părăsească localul.

În urma efectuării controlului corporal asupra celor doi, poliţiştii au identificat trei cuţite tip briceag, care au fost reţinute în vederea continuării cercetărilor”, se arată în informarea IPJ Harghita.

În urma investigaţiilor desfăşurate de către poliţiştii Biroului de Ordine Publică, faţă de cei doi bărbaţi s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, aceştia fiind încarceraţi în arestul IPJ Harghita. Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Emil Boc, despre contracandidații la funcția de primar: Nu știu să deschidă o ușă ca să întrebe de centura metropolitană

Publicat

Emil Boc, care va candida din nou la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, spune că în ceea ce îi privește pe contracandidații săi, aceștia nu fac decât să reformuleze idei care au fost puse în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Ce se întâmplă cu păcănelele în localitățile sub 15.000 de locuitori. Reguli schimbate în câteva ore. Precizări OFICIALE

Publicat

Ce se întâmplă cu păcănelele în localitățile sub 15.000 de locuitori: Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc a schimbat regulile pentru păcănele, în doar câteva ore.

Inițial, a anunțat că sălile de jocuri vor putea funcționa în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori cât timp au licență – adică încă un an.

După câteva ore, a revenit cu o precizare: patronii vor putea să își păstreze afacerile doar dacă își mută aparatele în orașele mari, transmite Euronews.ro.

„Mizeria supremă – dacă mă întrebați pe mine – vine…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Emil Boc: Pentru mine nu există nu se poate. Proiectul centurii metropolitane va merge mai departe

Publicat

Primarul Emil Boc a declarat, marți, că nu se pune problema ca proiectul centurii metropolitane să nu mergă mai departe, asta după ce oferta pentru tronsonul 2 al acesteia a fost declarată neconformă.

Emil Boc a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Bărbat din Mureș, condamnat la închisoare, prins într-un sat lângă Alba Iulia. Pentru ce va sta doi ani după gratii

Publicat

Un bărbat din județul Mureș, condamnat la închisoare, a fost identificat pe raza localității Șeușa, în Alba. Acesta este condamnat pentru act sexual cu minor.

Potrivit IPJ Alba, luni, 29 aprilie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos împreună cu polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au depistat și reținut, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Reghin, județul Mureș.

Acesta era posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Alba Iulia. A fost identificat pe raza localității…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe