Connect with us

Eveniment

Harghita: O femeie a ajuns la spital, posibil intoxicată cu fum, după ce a uitat mâncarea pe aragazul aprins

Published

on



O femeie din Miercurea Ciuc a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă, vineri seara, posibil intoxicată cu fum, după ce a uitat mâncarea pe aragaz, iar casa i-a fost inundată cu fum, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Harghita.

“La faţa locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. La sosirea echipajelor de intervenţie, s-a constatat faptul că locuinţa era inundată cu fum din cauza mâncării uitate pe aragaz, iar o persoană a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat Biroul de presă al ISU Harghita.

Acesta este un al doilea astfel de caz înregistrat în această săptămână, după ce luni o femeie a fost găsită inconştientă într-un apartament din Miercurea Ciuc. Ea inhalase fum provenit de la mâncarea uitată pe aragaz şi a fost resuscitată cu succes de echipajele medicale sosite la faţa locului, fiind transportată ulterior la spital. AGERPRES

[Romania24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Atenționare Cod Galben de ceață în Alba și alte județe din țară. Vizibilitate scăzută, sub 200 de metri. Zone vizate

Published

on

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis atenționări Cod Galben de ceață valabile miercuri dimineața pentru Alba și alte județe din țară.

Până la ora 10.00, în Alba, sunt vizate localitățile Alba Iulia, Aiud, Teiuș, Unirea, Galda de Jos, Mihalț, Stremț, Sântimbru, Mirăslău, Rădești.

Se semnalează ceață ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Atenționări similare sunt în județele Sibiu, Brașov, Covasna, Harghita, Cluj, Sălaj,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Rețea de canalizare menajeră în satul Tibru din comuna Cricău. Licitația pentru execuția lucrărilor a fost lansată

Published

on

Rețea de canalizare menajeră în satul Tibru din comuna Cricău. Locuitorii satului Tibru din comuna Cricău vor beneficia în curând de o rețea de canalizare menajeră, printr-o investiție de peste 5,2 milioane de lei.

De asemenea, proiectul prevede extinderea rețelei de canalizare menajeră și pe strada Axente Sever din localitatea Cricău. 

Primăria Cricău a lansat pe 22 octombrie, în SEAP, o licitație pentru execuția lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare menajeră în comună.

Valoarea totală…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Lucrare muzicală dedicată lui Dumitru Fărcaș, în primă audiție la concertul Zilei Națiunilor Unite de la Cluj-Napoca

Published

on

Taragotistul Cristian Totpati va interpreta, joi, la Cluj-Napoca, în primă audiție, la evenimentul ”Cântec pentru lume – concert dedicat Zilei Națiunilor Unite”, o lucrare scrisă de maestrul Constantin Arvinte în memoria…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

George Simion: „AUR este scos din secțiile de vot pentru diaspora printr-o tragere la sorți aranjată, contrafăcută”

Published

on

Președintele AUR, George Simion, a tras marți, în cadrul unei conferințe de presă, un nou semnal de alarmă despre abuzurile care se comit împotriva Alianței pentru Unirea Românilor la aceste alegeri parlamentare și…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading