Connect with us

Eveniment

Hipermagazinul Jumbo de la Sibiu s-a DESCHIS, vineri. Este situat pe platforma Prima Shopping Center, la ieșirea de pe A1

Publicat


Hipermagazinul Jumbo de la Sibiu s-a deschis vineri, cu câteva minute înainte de ora anunțată oficial, adică 10:00.

Decizia a fost luată pentru că în față se adunase o mulțime mare de oameni care doreau să intre în noul magazin.

Deschiderea Jumbo Sibiu era așteptată și de locuitorii din Alba. Accesul de pe autostradă este foarte facil, la aproximativ 300 de metri de breteaua care coboară de pe A1, în zona Hornbach, pe platforma Prima Shopping Center.

Magazinul are 14.000 de metri pătrați și este unidirecțional, adică clienții intră pe o parte și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Consorțiu regional integrat pentru învățământul dual, la Blaj. Primăria caută parteneri pentru dezvoltarea unui campus profesional

Publicat

Primăria Blaj a lansat un apel de selecție pentru parteneri – operatori economic, pentru constituirea Consorțiului regional integrat pentru învățământ dual Alba Blaj din Regiunea Centru. Se dorește astfel accesarea de fonduri în cadrul PNRR, pentru dezvoltarea și dotarea unui campus profesional integrat.

Consorțiul va urmări dezvoltarea învățământului profesional centrat pe nevoile pieței muncii, prin creșterea numărului de domenii, de calificări și de absolvenți, dar și prin asigurarea unui parcurs educațional pentru elevii înscriși în învățământul dual. 

Primăria municipiului Blaj a demarat pe 22 noiembrie procedura de selecție pentru parteneri – agenți economici, pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Turneul regional de mini rugby U14 – R7, mutat de pe stadionul Unirea 2 pe stadionul din Oarda, din cauza condițiilor meteo

Publicat

316686687 128063656737295 8710950926368589368 n.jpg

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, Turneul regional U14 R7’s, programat inițial pe Stadionul Unirea 2 din Alba Iulia, în 26 noiembrie, la ora 10:00, are loc pe Stadionul din cartierul Oarda, tot în aceeași dată, respectiv 26 noiembrie, începând cu ora 10:00.

Orașul Alba Iulia este reprezentat în premieră într-o competiție oficială de juniori de către echipa de rugby U14 a clubului CSM Unirea Alba Iulia.

Echipele participante sunt:

  • CSM Unirea Alba Iulia
  • Rugby Cluj Junior
  • RC Arieșul Mihai Viteazul
  • CSS Bega Timișoara
  • CS Vulturul Negru Oradea

„Vă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Eveniment

Bărbat lovit mortal de un autoturism, pe un drum din Harghita

Publicat

Un bărbat de 37 de ani a murit, vineri seară, după ce a fost lovit de o mașină, în orașul Cristuru Secuiesc, județul Harghita.

Potrivit IPJ Harghita, în seara zilei de 25 noiembrie 2022, în jurul orei 19:00, polițiștii harghiteni au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier, în orașulCristuru Secuiesc .

Echipa de cercetare, care s-a deplasat la fața locului, a constatat că un bărbat, de 25 de ani, din localitatea Avrămești, în timp ce conducea un autoturism dinspre localitatea Secuieni către Municipiul Odorheiu Secuiesc, ar fi surprins și accidentat un bărbat, de 37 de ani, din localitate, care se deplasa pe drumul public în calitate de pieton.

În urma evenimentului, a rezultat decesul pietonului.

Polițiștii…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Alba

”Mama moților”. Relația specială pe care a avut-o Regina Maria cu locuitorii Apusenilor: ”Nu de puţine ori mi-au dat lacrimile”

Publicat

Regina Maria a avut o relație specială cu locuitorii munților Apuseni, pe care i-a iubit și i-a prețuit. I-a cunoscut bine, cu prilejul unei vizite pe care a făcut-o la Abrud, Câmpeni și împrejurimi. A fost marcată atunci de oamenii căliți de viața grea pe crestele munților.

În timpul foametei, presa scrie că le-a trimis 10 vagoane de cereale, dar ajutoarele date moților au fost în realitate mult mai numeroase.

Suveranii României Mari, Ferdinand și Maria, au făcut o vizită în Munții Apuseni, la doar câteva luni după Marea Unire de la 1918.

În luna mai a anului 1919, cuplul regal a ajuns la Abrud și Câmpeni, ca parte a unui turneu prin Transilvania eliberată.

Regina Maria este cea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe